Mindre enn to måneder etter at Irwin døde, dukker han opp i den kontroversielle serien South Park. Allerede før episoden har blitt vist, har den vakt harme og raseri i Irwins hjemland Australia, skriver den australske avisen the Daily Telegraph.

Kastet ut av Satan

Episoden heter "Hell on Earth 2006". I episoden, som ble sendt på Comedy Central for to dager siden, er Satan vert for en Halloweenfest med kjente avdøde personer. Blant gjestene er Steve Irwin, rapperen Notorious B.I.G, Adolf Hitler og prinsesse Diana. På festen går Irwin rundt med en piggrokke i brystet. Satan kaster ut Irwin fra festen fordi han ikke har kledd seg ut. Australske medier er sjokkert over at Irwin harselleres med svært kort tid etter hans

. — South Park gjør et sykt stunt som garantert vil pine Irwins familie, gjør South Park narr av Irwins død. Familien hans er fortsatt i en sørgeprosess, skriver the Daily Telegraph.

- Vil fornærme igjen

Avisen skriver videre at skaperne av den kontroversielle serien viser en "grusom mangel på respekt." - Vi har fornærmet folk før, og kommer mest sannsynlig til å gjøre det igjen. Vi mener at faste seere ikke vil bli sjokkert, sier en talsmann for serieskaperne i en pressemelding. Menene bak South Park er kjent for å skape furore. For rundt ett år siden ble en episode som gjorde narr av Tom Cruise og Scientologi-kirken vist, noe som førte til reaksjoner over hele verden.

Skaperne av South park Trey Parker (t.h) og Matt Stone sier at de kommer til å fornærme seere igjen.
CHRIS PIZZELLO / AP PHOTO