Politifolk og private vakter sørget for at hundrevis av fans og pressefolk ikke ble for nærgående da Kidman ankom kapellet i en kremfarget Rolls-Royce.

Den tradisjonelle vielsesseremonien fant sted på et høydedrag ved stranda Manly med utsikt til Sydneys havn og Stillehavet.

Kidman ble fulgt til alteret av sin far, Antony Kidman, som er en fremstående psykolog i Sydney. En time senere begynte kirkeklokkene å ringe, og pressen kunne rapportere at giftermålet var en realitet.

— Det er en veldig spesiell kjærlighetshistorie, sa regissøren Baz Luhrmann som sammen med filmstjernene Russell Crowe og Hugh Jackman var blant gjestene. Luhrmann regisserte filmen «Moulin Rouge» og er også mannen bak Kidmans nyeste filminnspilling som handler om annen verdenskrig.

Blant de 230 gjestene er også Neil Finn, frontsangeren i det tidligere bandet Crowded House. Ifølge ryktene skal han synge under bryllupsfesten. Det spekuleres også på om brudgommen kommer til å opptre med sin egen hit «I Want to Be Your Everything». Urban er også opprinnelig fra Australia, og ble nylig kåret til verdens mest sexy countryartist.

Jesuittpresten som viet paret har uttalt at han er imponert over den modne kjærligheten paret viser overfor hverandre.

Kidman har tidligere vært gift med skuespilleren Tom Cruise i ti år. De deler omsorgen for to barn, begge er adoptert.

Kidman på vei til sermonien for å få sin Keith Urban.
TRACEY NEARMY / AFP