Fotball

Ingen avklaring rundt RBK-spissens skade

19-åringen gikk i bakken under onsdagens trening. Torsdag ettermiddag hadde ikke RBK noe svar å gi angående skadeomfanget.
Fotball

Stadion-transaksjon skal gjøre Viking gjeldfri

Mens administrasjonen jobber utrettelig for å hente inn kapital til å styrke A-laget, pågår prosessen med å avhende Viking stadion. En transaksjon skal gjøre klubben gjeldfri og skape rom for sunn drift.
Fotball

Hødd-sjefen: – Vi er vår verste fiende

Hødd er under midten av tabellen etter helgas svake 1–3-tap heime mot Byåsen. Eit tap som kom som eit sjokk på trenar Sindre Eid.
Fotball

Veldwijk vil ikke utelukke AaFK helt

Sjansene er fortsatt store for at leiespissen Lars Veldwijk forsvinner fra Aalesund i juli. Men nederlenderen trives nå så godt at han ikke utelukker et utvidet AaFK-opphold.
Fotball

Fotballjentene reiser til EM uten resultatkrav

Norges nye landslagssjef vil ikke høre snakk om resultater eller målsettinger, men stoler på Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen.
Fotball

NFF kan ikke stoppe Starts nye investorer

– Start må avgjøre hvilke investorer de vil ha, sier fotballpresident Terje Svendsen, som samtidig påpeker at klubben beveger seg i grenseland.
Fotball

Ranheim-lederen: – Ingen vil ønske oss velkommen

Ranheim vil budsjettere med 11 millioner ved et eventuelt opprykk til Eliteserien. Men klubblederen hevder eliteserien er ikke-tema i fjæra.
Fotball

Skandia Cup ser mot Mexico, Malta og Thailand

Inngår samarbeid med Storsjöcupen: – Det er slutt på konkurransen mellom cupene nå, sier Skandia Cup-leder Brynjar Aune.
Fotball

Er dette starten på en ny rivalisering?

Det er 56 år siden erkefienden Grane, forløperen til Arendal Fotball, spilte sin siste seriekamp i Kristiansand.
Til toppen