Idrettspolitikk

Nå vil han bli visepresident

Lørdag skal Terje Roel prøve å slå sin britiske motstander i kampen om vervet som visepresident i Den europeiske paralympiske (EPC) komité.
Idrettspolitikk

«Jekk ned disse presidentene»

KOMMENTAR: Det irriterer politikerne grenseløst at idretten er så raus med å lønne sine tillitsvalgte, skriver Kjetil Kroksæter.
Idrettspolitikk

Idrettsforbundet: – Vi har ikke godkjent Byåsen-avtalen

Forrige uke hevdet Byåsen at en sponsoravtale mellom dem og Klein Group ble godkjent av jurister i Norges idrettsforbund. Det stemmer ikke, ifølge Idrettsforbundet.
Idrettspolitikk

Nå er han Trøndelags mektigste idrettsleder

Han vant kampen om å lede en samlet idrettskrets for Trøndelag. Nå har Kjell Bjarne Helland fått klar beskjed om hva han skal levere.
Idrettspolitikk

«Bislett et dopingreir, skal vi tro på det?»

Kommentar: Det er ville påstander som rettes mot friidrettssjef Svein Arne Hansen. Men så var det også ville tilstander, skriver Ola Bernhus.
Idrettspolitikk

TV 2 risikerer å bli utestengt fra OL

Feiden mellom TV 2 og Discovery hardner til. Nå nektes TV 2 akkreditering i hockey-VM og risikerer å bli nektet TV-akkreditering til OL i Pyeongchang.
Idrettspolitikk

Jakter på ideene som skal skape liv i Granåsen

Ikke én krone er bevilget ennå, men nå må ideene som skal gjøre Granåsen til en idrettsarena for både hverdag og fest på bordet.
Idrettspolitikk

Adidas beklaget uheldig e-post

Sportsutstyrskjeden Adidas gikk tirsdag ut med en beklagelse etter å ha gratulert deltakerne i Boston maraton med å ha «overlevd» løpet.
Idrettspolitikk

OL på Vestlandet stemples som urealistisk

Av de ti største idrettslagene i Hordaland, er det bare to som har tro på vinter-OL på Voss, Bergen og Stavanger.
Til toppen