Langrenn

Norge vraker den svenske OL-planen

For å tilpasse seg tidsforskjellen skal det svenske langrennslaget ha samling i Japan rett før OL i Sør-Korea. Det dropper Norge.
Langrenn

Store planer: Toppidrettsveka på vei til utlandet

Et knallsterkt startfelt står på startstreken når Toppidrettsveka smeller i gang i Aure torsdag. Neste år kan arrangementet bli enda større.
Langrenn

Stort minustall for Petter Northugs TV-satsing

Fra plussresultat i starten gikk Petter Northugs TV-satsing på et solid underskudd i fjor. Ifølge Northug-leiren var det helt etter planen.
Langrenn

Klæbo spurtslo Northug i Trysil

Langrennskometen Johannes Høsflot Klæbo spurtslo Petter Northug på rulleskisprinten i Trysil. Niklas Dyrhaug knep tredjeplassen.
Langrenn

Klæbo styrer unna fysiske tester

Johannes Høsflot Klæbo kom som en rakett inn i langrennssirkuset i fjor. Nå har han blitt en del av sprintlandslaget, men det er spesielt én ting han ønsker å bli bedre på.
Langrenn

Lagvenninne mener Johaug-saken har dratt ut altfor lenge

Det er ti måneder siden Therese Johaug ble informert om funn av det ulovlige stoffet clostebol i urinprøven. Fortsatt venter skistjernen på den endelige dommen.
Langrenn

Renate Tjetland: - Oppløpet skulle vært mye lengre

Renate Tjetland virket til å være litt på etterskudd på den andre runden, men en forrykende spurt sendte den lokale utøveren nesten til finalen.
Langrenn

Petter Northug klar for sommertest: – Han gleder seg

Petter Northug har fått gjort det han har planlagt av trening i sommer og gleder seg stort til å konkurrere igjen under Blink-festivalen i Sandnes.
Til toppen