Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

A-magasinet

  • FOTO: Shutterstock

Koreansk middagstips: Så sterk at du får synsforstyrrelser og øresus

Denne spicy, breserte okseribben er inspirert av et beryktet spisested i Koreatown i Los Angeles. Om denne delikatessen er helt autentisk, er usikkert. Men så er heller ikke magen så opptatt av hvor maten er fra.

Henrik J. Henriksen
Publisert: 14.nov.2019 21:02
Oppdatert: 15.nov.2019 10:12

Jeg har aldri vært i Korea, men har en inderlig avstandsforelskelse til koreansk mat. Den versjonen av galbi jjim som finnes her i Koreatown i Los Angeles, har et rykte man skal være matdøv for å ignorere.

Abonnent? Logg deg inn her.

Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her

Velg abonnementet som passer best for deg

Abonnementet fornyes automatisk hver 30. dag. Avslutt når som helst.

Prøv Aftenposten i 30 dager for 1 kr

Prøv 30 dager for 1 kr
  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo