Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

A-magasinet

  • FOTO: Glen Musk/ Aftenposten På en av Nidars ni produksjonslinjer, den eneste dedikert til ett produkt, kommer nærmere 3,4 millioner maisitokjegler sprettende bortover båndet hver dag.

Vanskelig å spise «bare én smash»? Her er den vitenskapelige forklaringen.

Med Smash kan Nidar ha funnet den perfekte blandingen av søtt, salt og fett. Men kan de klandres for å lage godteri som er for godt?

Per Magnus Riseng
Publisert: 29.mar.2018 17:21
Oppdatert: 31.mar.2018 11:45

I 2005 sto en mann på et kjøpesenter, lykkelig uvitende om at han snart skulle bli banket opp. Mannen hadde et stort, brunt kjeglekostyme tredd over kroppen. I hånden holdt han et fat med sjokolade han tilbød forbipasserende.

En annen mann, middelaldrende med jakke og handlepose, kom gående. Han stoppet, tok en sjokolade, sa «Mmm!», strakk ut hånden for å ta en til, men kostymemannen røsket til seg fatet.

Abonnent? Logg deg inn her.

Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her

Velg abonnementet som passer best for deg

Abonnementet fornyes automatisk hver 30. dag. Avslutt når som helst.

Prøv Aftenposten i 30 dager for 1 kr

Prøv 30 dager for 1 kr
  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo