A-magasinet

Her gir hun sine beste Oslotips

Elin Ørjasæter går gjerne på byen. Men kan ikke fordra jålerestauranter der en syk bit ligger på en seng av syke ting.
A-magasinet

Britiske myndigheter nekter å svare på spørsmål om Martine-saken

Britiske myndigheter nekter å svare på om de er i dialog med Shaher Abdulhak eller om de vil godta at hans drapsmistenkte sønnen soner sin straff i et annet land etter en rettssak i Storbritannia.
A-magasinet

Du kan ikke velge en skravlevin til påskelammet

Jeg vet akkurat hvilken vin som kan gjøre lammemåltidene i påsken uforglemmelige. Du må bare tenke litt annerledes enn du vanligvis gjør.
A-magasinet

Dette er en av tidenes beste kriminalfortellinger

Citizen Kane er kanskje tidenes film, men 60-åringen Touch of Evil fremstår bedre enn noensinne. Også den laget av Orson Welles.
A-magasinet

– Det tok lang tid før jeg hadde tillit til Terje Søviknes igjen

Frp-lederen sier hun håper det hjelper kvinnen i den såkalte Søviknes-saken at hun nå forteller sin historie. Selv vil ikke Jensen opplyse om hvor lenge hun har visst at det var to menn involvert i saken.
A-magasinet

Søviknes: Forstår at hun har behov for å fortelle sin historie

– Det er trist å lese om de mange og sammensatte utfordringene jenta har hatt. Det sier Frp-statsråd Terje Søviknes om kvinnen i den såkalte «Søviknes-saken», som nå søker om voldsoffererstatning.
A-magasinet

Marka-anbefaling: 17 flotte og én tung kilometer

Når du ser at din egen sønn også liker det du selv liker aller best, så blir det vel natur i andre potens, eller to bånd av kjærlighet som smeltes sammen til ett.
Til toppen