Ny norsk behandlingsmetode er i ferd med å bli noe så sjeldent som en norsk eksportvare.
(Etter at denne saken sto på trykk i A-magasinet i mars har pågangen etter 4-dagersformatet vært enorm. Det jobbes nå på spreng for å lære opp helsepersonell. Flere internasjonale medier har også tatt kontakt med behandlerne i Bergen.)
Moren husker godt den kvelden hun oppdaget at noe var galt. Det var i september i fjor, hun sto på kjøkkenet. Er maten snart ferdig? hadde datteren Stine (15) spurt flere ganger. Kathrine Breistein visste at hun var sulten, men var det nødvendig å sjekke klokken på mobilen hele tiden? Mase sånn? Klokken 19.55 satte de seg rundt det store bordet under lysekronen, hele familien, for å spise taco. Stine grep skålen med kjøttdeig, la to skjeer på tallerkenen. Det var alt hun rakk, før hun helt plutselig forlot bordet og løp opp trappene.
Les hele saken med abonnement