A-magasinet

Handleliste til påsken: Praktisk emballasje kombinert med god smak

Her er en ode til deg som bare må ta en dag av gangen: En fiks ferdig handleliste med alt du trenger til høytiden som venter.

  • Ingvild Tennfjord
    Ingvild Tennfjord
    Aftenpostens vinspaltist
  • Se Ingvild Tennfjords vinanbefalinger lenger ned i saken.

For noen uker siden sto familien samlet rundt kalenderen som henger på kjøkkenet. Byrådsleder Raymond Johansen hadde akkurat varslet full nedstengning av Oslo. Jeg som trodde det ikke var noe mer å stenge ned. Der tok jeg feil.

Nå sto vi litt duknakket alle sammen. Jeg trommet en penn mot tavlen. Telte ukene frem til påske. Fire uker, sa jeg! Det er strekket vi skal klare nå.

Fiks ferdig handleliste

Og se! Her er vi allerede. Lyset har kommet. Fuglene synger. Påsken står for døren. Etappen tilbakelagt. Jeg tror det er mange av dere som er slitne. Så jeg har gjort det enkelt for dere.

Leserne som har overskudd til langtidsplanlegging, fikk sine viner forrige uke. Her er en ode til deg som bare må ta en dag av gangen. Her får du en fiks ferdig handleliste. Alt du trenger til påskesnop og lam, vårsol og feiring.

Først ut er en musserende vin fra England. For noen år siden var dette eksotisk for mange. Nå har vinene etablert seg trygt i vårt marked. I fjor skjedde også noe historisk: To musserende viner danket ut fransk champagne fra hyllene. Nå har utviklingen for lengst gått videre. Du vil også finne hvitvin og rødvin fra England i hyllene. Ofte friske, presise og tandre i smaken.

Les hele saken med abonnement

A-magasinet

Nyhetsbrev Få ukens høydepunkter fra A-magasinet rett i innboksen din hver fredag!