Frode Thuen: Kan jeg stole på ham?

Hun har to ganger tatt ham i å følge unge, attraktive kvinner i sosiale medier. Begge ganger har han forsøkt å nekte.

Jeg har en kjæreste, en fin og snill mann som jeg lenge trodde bare hadde øye for meg, og som ikke ønsket noe annet. Men etter en tid fant jeg tilfeldigvis ut at han fulgte og likte mange unge, flotte kvinner på sosiale medier. Jeg spurte hvorfor han gjorde det, og sa at jeg syntes det var svært ubehagelig å bli sammenlignet med slike unge, nydelige jenter.

Først nektet han for at det var fra hans konto. Men da jeg viste ham skjermbilder, innså han at slaget var tapt. Da sa han at han bare trykket og fulgte disse damene uten å tenke videre over det.

Les svaret fra Frode Thuen lenger ned i saken.

Jeg kunne lett ha kjøpt svaret og innfunnet meg med forklaringen, men løgnene før innrømmelsen rammet meg dypt. De fikk meg til å bli veldig usikker på ham og på vår relasjon. Jeg ble sint og redd og forklarte hva dette fikk meg til å føle, og at jeg ble usikker på kroppen min og utseende mitt når han så åpenlyst foretrekker noe helt annet.

Han lovet å slette alle, og at han absolutt ikke ville ha noen andre enn meg. Jeg spurte ham også om dette kunne være en avhengighet, og om han eventuelt trengte hjelp til å håndtere det, men det var det ikke.

Vi ble omsider enige om å prøve igjen. Men da jeg endelig hadde sluppet ned guarden og begynt å stole på ham igjen, skjedde det på nytt.

Les hele saken med abonnement