A-magasinet

Smak deg frem med disse to populære druetypene

Nok teori. Det er på tide med praktiske oppgaver. Smak kvalitetsstigen med to populære druer – Chardonnay og Cabernet Franc.

  • Ingvild Tennfjord
    Ingvild Tennfjord
    Aftenpostens vinspaltist

Jeg har tenkt på deg. Masse. Når jeg blir så inspirert som jeg er nå, er det nesten litt slitsomt. Året i vinspalten startet med at vi utforsket hva man kan forvente av viner i ulike prisklasser. Jeg ville vise deg hvordan det blir enklere å finne detaljer og ledetråder etter hvert som vinene øker i kvalitet. Så skrev jeg om smaksmodning og hvordan jeg tror preferansene dine vil utvikle seg etter hvert som du dykker ned i vin.

Nå er det på tide med praktiske oppgaver. Hva er vitsen med ord om du ikke erfarer ting selv? Jeg har valgt ut to druer du bør stifte bekjentskap med først som sist.

Les hele saken med abonnement