A-magasinet

Aldri testet sherry før? Da er denne et fint sted å begynne.

Noen kombinasjoner er blitt klassikere fordi de er fullkomne i sin enkelhet. Som sherry og spekeskinke.

NTB scanpix

  • Ingvild Tennfjord
    Ingvild Tennfjord
    Aftenpostens vinspaltist

Jeg husker ennå følelsen av konvolutten i hendene. Tykt, litt ruglete papir. Inni lå en invitasjon til en høytidelig seremoni i Guildhall i London for oss som hadde fullført Diploma-utdanningen ved Wine & Spirit Education Trust det året. Bak meg lå åtte eksamener. To år. Angst og begeistring. Nå skulle jeg hente avgangsbeviset mitt.

– We’ll meet for sherry in the Crypt, sto det, og jeg kjente hjertet nesten hoppet over et slag. Jeg skulle på fest i en bygning som hadde en krypt. Og det å mingle med sherry ble ansett som en selvfølgelighet.

Les hele saken med abonnement