A-magasinet

Ingvild Tennfjord: Smak deg gjennom Piemonte og Rioja

Treningsprogrammet for å gjør deg til en bedre smaker fortsetter. Nå venter to fantastiske steder på oss.

  • Ingvild Tennfjord
    Ingvild Tennfjord
    Aftenpostens vinspaltist

I år har jeg laget et nyttårsforsett på dine vegne. Jeg vil hjelpe deg å bli en bedre smaker. Og da må veien dit være så enkel som mulig. I første artikkel forklarte jeg hvorfor det å snuse ordentlig, tømme kjøkkenskapene for å gjenoppdage dufter og sammenligning er så viktig.

Deretter fordypet vi oss i det siste punktet. Forrige uke plukket jeg ut to og to smaker du kunne bryne deg på.

Slik blir det enklere å forstå, samt finne din favoritt. Er du klar for (foreløpig) siste etappe av treningsprogrammet? Vi skal fordype oss i områder – nemlig Rioja og Piemonte. Hold deg fast, for nå må jeg komprimere pensum drastisk.

Se Ingvild Tennfjords vinanbefalinger lenger ned i saken.

Les hele saken med abonnement

A-magasinet

Nyhetsbrev Få ukens høydepunkter fra A-magasinet rett i innboksen din hver fredag!