Vinskolen: Det som funker i praksis

Her er smakene som blidgjør gjestene, samtidig som du kan sole deg i glansen.

Det enkleste er å smake uforstyrret og levere spalter fra skrivehulen min. Mitt verdensbilde får stort sett stå uforstyrret. Ah, så behagelig det er! Men den sosiale karusellen jeg har vært gjennom de siste ukene, har rokket ved alt dette.

Nasjonaldagsfeiring og sommerfester. Middagsselskap og improvisert skål med naboene over gjerdet. Jeg har skjenket viner til nybegynnere og semi-proffer. Og vet du hva jeg oppdager?

At teorien slett ikke alltid stemmer i praksis.

Vinene jeg syntes var fenomenale, skaper motstand hos dere. Smaker jeg tenkte var litt sære, blir bejublet. Så jeg har finlest ansiktsuttrykk og notert meg tilbakemeldinger. Her er hovedfunnene:

  • Se Ingvild Tennfjords vinanbefalinger lenger nede i saken.

Les hele saken med abonnement