Psykolog Frode Thuen: Hun blir støtt av at mannen onanerer

Hun vil ikke skilles, men for henne er det helt uakseptabelt at han sitter og onanerer når han er alene hjemme.

Jeg er en kvinne i 60-årene som er gift for andre gang. Han er en fantastisk pen, snill og omsorgsfull mann som er noen år eldre enn meg.

For en tid siden snakket vi om det å lyve, eller alltid fortelle sannheten. For meg er det viktig å kunne stole på den jeg er gift med. Jeg synes det er bedre å stå for det man gjør og snakke ut om det, i stedet for å lyve eller fortie. Jeg er nemlig veldig sårbar hvis jeg mister tilliten til mine nærmeste. Da føler jeg meg «helt lost».

I denne samtalen kom vi tilfeldigvis innom temaet onani. Han fortalte meg da at når jeg ikke er hjemme, pleier han å kle av seg og onanere. Jeg ble helt lamslått av at min store, kjekke, snille, pene, ordentlige hedersmann har behov for dette når han kan få meg så ofte han vil! Jeg ønsker til og med sex oftere enn han!

Han sier at han er veldig fornøyd med vårt sexliv. Men for å bli «hel» må han også onanere! Jeg opplever det som en slags utroskap når han «går bak ryggen min» på denne måten. Det er som om jeg ikke er bra nok for ham. Det er jeg, forsikrer han meg, men han har behov for dette i tillegg for å føle seg glad og hel.

Les Frode Thuens svar lenger ned:

Les hele saken med abonnement