Fotball

Antwis beskjed til lagkompisene: Gi meg ballen mer

Starts nysignering fra Jerv, Dennis Antwi, begynner å bli varm i den nye, gule trøya. Hans oppfordring til lagkompisene er å servere han flere pasninger.

— Jeg burde få flere pasninger. Særlig tidlig på løp. Det begynner å komme. I den første kampen var det vanskelig for lagkameratene mine å vite hvordan de skal bruke meg. Jeg kjente dem ikke så godt. Jeg startet på løp, men det kom aldri noen pasninger. Nå er det bedre, og vi utvikler det stadig. Jeg kan spille både med en annen spiss og alene. Jeg trives med begge deler, bare jeg får pasninger å jobbe med, sier Dennis Antwi til Fædrelandsvennen etter 1-1 mot Strømsgodset.

Antwi hadde to store sjanser i første omgang. En hvor han headet over fra fem meter etter innlegg av Espen Børufsen. Den andre var et skudd fra 16 meter som Espen Bugge Pettersen slo unna glimrende. Etter pause var han også igjennom, men kom veldig tett på Godset-keeperen. Likevel fikk ghaneseren ballen forbi han, men på streken reddet Kim Andre Madsen drammenserne. Til gjengjeld var det Dennis Antwi som sto bak forarbeidet på Lars-Jørgen Salvesens utligning.

Les hele saken med abonnement