Bolig

Hvordan påvirker grønne planter hjemmet ditt?

Grønne planter er trendy og har kommet for å bli i interiørbildet. Men visste du at de grønne plantene også er med på å gi oss et bedre inneklima, og bidrar til økt trivsel i hjemmet ditt på flere måter.
Bolig

– Jeg trenger ikke farger

Tina og Steffen har gjort 50-tallsboligen både personlig og moderne. Man kommer langt med kreative ideer og noen strøk med maling!
Bolig

Her får du billigst hytteforsikring

Det er store forskjeller på hvor mye hytteforsikringen koster i de ulike forsikringsselskapene, viser en fersk prissjekk. Her får du oversikten.
Bolig

Ukas Instagrammer: Janne-Marit Syrstad

Den dagen Janne-Marit Syrstad og mannen kom på visning i det gamle 70-talls huset hadde hun allerede tegnet ny planløsning til huset.
Bolig

Frisk fornyelse på 1-2-3

Det er ennå en stund til våren tar tak, men det går fint å foregripe begivenheten ved å male et par stoler i friske farger.
Bolig

Begravelsesagenten som ble eiendomsmegler

Andreas Jølstad hadde mange nære samtaler med pårørende i sin forrige jobb, og tror denne erfaringen har gjort ham til en litt annerledes eiendomsmegler.
Bolig

Ukas Instagrammer: Laila Lillerovde

Da Laila Lillerovde og mannen fikk naturtomten de drømte om, ble det helt naturlig med en stilending i hjemmet.
Bolig

Design i OL-landet

Sørkoreansk design er mer enn Samsung-skjermer og Kia-karosserier.
Bolig

Slapper av med nakenbad på ytterste holme

Lasse Marcussen sier at mytene om eiendomsmeglere må avlives, og at det banker et hjerte bak lommeboka. – Jeg blir faktisk rørt over den tilliten kundene viser oss, sier 40-åringen.
Bolig

Dette kommer du til å se mer av i 2018

Det er mye nytt og spennende på interiørfronten. Noe av det viktigste for meg er god kvalitet og godt håndverk, slik at det kan vare lenge. Her er noen av tingene vi kommer til å se mer av i året som kommer:
Til toppen