Bolig

– Vi ønsket oss et enklere liv

Hjemme hos Cecilie og Niels er det lett å se at det snart er jul. Pyntet tre, friske blomster og vakre pyntegjenstander gjør at julefeiringen får den rette stemningsfulle rammen. Dessuten dufter det av julebakst allerede.
Bolig

Pias hjem skal vises for hele verden

I tre dager ble huset på Dvergsnes brukt som fotolokasjon til vårens IKEA FAMILY Magazine. – Det er helt vilt, sier Pia Håkonsen.
Bolig

Har du Sørlandets fineste julehus?

Er du en av dem som bruker metervis med lyslenker, blinkende reinsdyr og oppblåsbare snømenn for å sørge for julestemning i nabolaget?
Bolig

– Jeg kunne krysse av alt på ønskelisten

Leiligheten til Helge Gjertveit er full av gode minner fra reiser rundt omkring i verden. Gjenstandene får en ekstra verdi for ham når de kan knyttes til en reise eller en opplevelse.
Bolig

– Det er så trygt og lettvint her

For snaut et år siden tok Lucyna Śliwiñska Johansen med seg flyttelasset til en splitter ny leilighet i Randesund Hageby. – Når man bor alene og heller ikke har så mye familie rundt seg, er det trygt og lettvint å bo slik som dette, sier hun.
Bolig

Slik forbereder du deg på brann

Dersom det begynner å brenne, går det gjerne bare noen få minutter til huset er helt overtent. Dersom du sover eller mangler en plan for rømning, øker risikoen for en dødsbrann.
Bolig

Dette bordet veier et kvart tonn

I steinalderen brukte man diabas til redskap og våpen. Nå poleres den vulkanske bergarten til bord og stoler.
Til toppen