Disse skal blogge for Abito

Nina Holst, Pia Håkonsen, Renate Lorentzen og Richard Ribe er Abitos nye bloggere.

Disse fire skriver fast for Abito-bloggen. Her kan du utover vinteren og våren følge deres ukentlige bidrag på bolig, hjem og interiørfronten.

Nina Holst (36) er nok det meste kjente navnet, og hun er også den eneste av bloggerne som ikke har en lokal tilknytning. Nina bor i Drammen, men har gjennom de siste seks årene gjort seg godt kjent i interiørverdenen gjennom bloggen sin Stylizimo blog.

Hjemmet til Pia Håkonsen er lekent og fargerikt.

– I min interiørverden går det stilmessig mot det skandinaviske, og her er det rom for både interiørklassikere og enkle, billige gjør-det-selv prosjekter, sier Nina som er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til både priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

Med en internasjonal lesergruppe når hun i dag ut til cirka 90.000 lesere i måneden på bloggen, og 125.000 på Instagram.

– Jeg ser frem til å dele min verden med leserne på Abito, og jeg håper det vil være med på inspirere mange til å finne en egen stil, og et hjem man trives med, sier Nina.

Praktiske og gode ideer

Richard Ribe (32) er fra Kristiansand, og driver sammen med sine kone Camilla Ribe interiørbutikken Atelier Ribe. Som sønn av en byggmester anser 32-åringen seg som i overkant opptatt av godt håndverk.

Hjemmet til Pia Håkonsen er lekent og fargerikt.

– Jeg har aldri hatt noen egen blogg før, men jeg gleder meg til å dele mange praktiske og gode ideer til hus og hjem, sier Richard.

Fargerik

Hjemmet til Pia Håkonsen er lekent og fargerikt.

Pia Håkonsen (37) er det fargerike og lekne innslaget på bloggen.

– Jeg elsker når folk tør la janteloven ligge og skille seg ut med en litt annerledes stil, sier hun. Selv liker hun å designmøbler med loppefunn som gjerne har fått seg en ordentlig » facelift» med sprayboksen.

-Det å ha et hjem som får folk til å le synes jeg er veldig gøy.

Inspirasjon, tips og råd

Renate Larsen Lorentzen (36) er fra Lillesand, og har vært interessert i bolig og interiør siden hun var liten jente. Mens venninnene var mest opptatt av å kle opp barbiedukkene med glitrendeballkjoler, synes 36-åringen det var gøyere å møblere inne i barbiehuset.

– Jeg håper jeg på bloggen vil gi masse inspirasjon, tips og råd til hvordan man enkelt kan gjøre forandringer i hjemmet, etter årstid og anledning , uten at det trenger koste all verden, sier Renate som har jobbet i interiørdesignteamet til Ikea.

Richard Ribe er førstemann ut. Fredag kan du lese hans første innlegg på Abito-bloggen.