Patrisiervillaen ble helrenovert på to år. Eierne rev alt innvendig og satte opp på nytt.

Den hvitmalte patrisiervillaen på Skøyen i Oslo ble tegnet av Oslos legendariske byplansjef Harald Hals. Nå har villaen fått seg en herskapelig oppgradering.

Den hvitmalte patrisiervillaen med mansardtak i Madserud Allé på Skøyen ble tegnet og oppført av arkitekt Harald Hals i 1913. Da Groth og eksmannen overtok boligen i 2012, hyret de inn arkitekt og gjorde en omfattende renovering av interiør og eksteriør. Innvendig ble alt revet ut og satt opp på nytt, og hele renoveringen tok to år.

Kaja Groth og eksmannen kjøpte, pusset opp og solgte ni hus i London på ti år. Han jobbet i eiendomsbransjen, mens hun drev et firma med ferdighetstester og personlighetsanalyser innen rekruttering. Det ble en livsstil for paret å pusse opp og flytte videre.

– Det var ikke så lett for meg å fortsette med firmaet mitt etter at vi fikk barn. I stedet ble jobben min å innrede alle husene vi renoverte og flyttet til. Jeg lagde romløsningene, valgte ut møbler og interiør og lagde et hjem til oss på bare noen dager, sier hun.

Les hele saken med abonnement