Nå får Ikea-bagen en kraftig makeover

Grønn og grå er det nye gul og blå.

NY LOOK: Slik ser den nye Ikea-bagen ut.

De aller fleste norske hjem har Ikeas aller mest ikoniske produkt, handlebagen i blått og gult, i bruk et eller annet sted.

— Jeg elsker den blå posen. Alle bruker den. Enten det er til oppbevaring, på trening eller i butikken. Drømmen min ble å få lov til å gjøre noe med den, sier interiørdesigner Mette Hay ifølge enpressemelding fra Ikea.

Kan pinnsvinet ta knekken på brunsneglene?

Lanseres 2017

Det danske designhuset Hay og det svenske møbelhuset Ikea har inngått et samarbeid om fremtidens interiør. Planen er å utvikle en ny identitet knyttet til skandinavisk design.

DEN KJENTE KJÆRE: Slik vi kjenner Ikea-bagen.

Avtalen gjaldt opprinnelig 35 produkter, men antallet har allerede steget til 70. Sofa, spisebord, benk, stoler, lamper, kontormøbler og et utvalg av tilbehør står på produktlisten.De nye produktene lanseres høsten 2017. Er du opptatt av trender?

Grå, hvit og grønn

Mette Hay fikk drømmen om å endre designet på den gode, gamle blå og gule handleposen oppfylt.

KOMMER i 2017: Mette Hay fikk drømmen om å endre designet på den gode, gamle blå og gule handleposen oppfylt.

– Det var utrolig sjenerøst av Ikea å la meg røre den. Men akkurat som hos Hay vil det øvrige tilbehøret være selve limet i kolleksjonen. Mange av møblene blir i grå, hvit og grønn, men blant tilbehøret kan vi leke mer med både farger og materiale, sier hun. Vi har testet:

I 2015 hadde Ikea 375 varehus på tvers av klodens kontinenter. Over 800 millioner besøkende og nærmere to billioner nettbrukere.

Og noe helt annet:

Lyst på mer inspirasjon? Sjekk vår instagram-konto @boligoghjem