Du har neppe sett lignende gyngestol før

Da den yngste datteren ikke fikk plass i fanget, laget faren en ganske spesiell gyngestol.

FIKK IKKE PLASS: Rose (i midten) på far Hal Taylors fang, fikk ikke plass i godstolen under eventyrstunden. Derfor laget Taylor en gyngestol med plass til ungene i armlenet.

Gyngestolen er større enn de fleste gyngestoler, og har ekstra brede armlener. Alle skal med, er konseptet. Har du ikke plass til alle barna dine på fanget, kan de sitte i hvert sitt armlene.

— Fanget mitt var ikke stort nok til tre barn, skriver Hal Taylor til oss.

Håndverkeren Taylor laget gyngestolen da hans yngste, Rose, insisterte på å være en del av lesestunden med søsknene, men ikke fikk plass i den gamle gyngestolen.

FOR STORFAMILIEN: Har du god råd og mange barn?

— Det var ikke rettferdig at Rachael, min eldste datter, skulle måtte stå ved siden av stolen mens vi hadde eventyrstund, sier Taylor.Stolen fikk det åpenbare navnet «Story time rocking chair».

Denne selfie-stangen har du neppe sett maken til:

Les også

- Dette vil være et signal om at man ikke har venner

Ikke akkurat gratis

Til nå har han solgt rundt 50 stoler, blant dem fem til kongefamilien i emiratet Abu Dhabi, familien Zayed.

En praktisk stol for flerbarnsfamilier eller ikke, stolen er ikke direkte billig. Den koster mellom 7000 og 8000 dollar, rundt 60.000 norske kroner etter dagens kurs.

Gyngestolen er bredt omtalt på nettet, blant annet borepanda.com og coolthings.com har skrevet om den. Taylor berømmes for håndverket, men mange skriver at de synes stolen er for dyr.