-Finn din egen stil og vær tro mot den

Hun elsker grått, og vil ha et minimalistisk og gjennomført interiør. Medina Hodzic (30) er ukas instagrammer på Abito.

)– Hvordan vil du beskrive hjemmet ditt?

– Nordisk, minimalistisk stil, men samtidig elementer som gjør boligen mer hjemmekoselig slik at det ikke blir for «stramt». Jeg liker at det er hjemmekoselig. Spisebordet vårt for eksempel, er i heltre i tillegg til andre elementer i tre. Jeg har en rød tråd i hele huset med grått i alle rom. Jeg liker å myke det opp med grønne planter og litt farge i puter, og gjerne ferske blomster.

Endelig fant jeg en klokke som passet inn hjemme hos meg 👏🏻👌🏻 Vi har en rolig kveld, da jeg måtte hente en skadet frøken i bhg i dag 😢 Håper dere har hatt en bedre dag 💕 ———————— New clock up on the wall 🕰 Wish you all a pleasent evening 💕

– Hva er et hjem for deg?

– Du skal føle deg velkommen og tenke at nå er jeg hjemme når du kommer inn døra. Det skal være brukervennlig, spesielt når man har barn. Det er viktig å ha ting man er knyttet til i hjemmet sitt.

– Hvordan har interiørstilen din endret seg med årene?

– Stilen min har endret seg veldig med årene. Før vi bygde hus så hadde jeg en mer Shabby Chic-stil, men da vi bygde endret stilen seg. Det var mye brunt og tremateriale, men nå har jeg funnet min stil. Jeg liker at det er reine linjer og ikke altfor mye ting.

– Hva har vært vanskeligst å innrede i hjemmet ditt?

– Helt klart barnerommene. Jeg er verken ferdig eller fornøyd med de. Det er lite inspirasjon å finne på Instagram der, men jentene liker seg og trives. Det er jo det viktigste.

– Hva er viktigst når du innreder?

– Det er viktig at tingene passer sammen. Det kan være lurt å kjenne på seg at det er riktig. Jeg håper jo at det jeg kjøper ikke trenger og byttes ut med det samme. Jeg er ikke så glad i å selge eller bytte. Det er også nødt til å være barnevennlig siden vi har to jenter.

– Forandrer du innredningen i takt med årstidene?

– Ikke spesielt. Her bruker jeg blomster og kanskje noen pynteputer, men stort sett det samme hele året.

– Ditt beste interiørtips?

– Finn din egen stil og vær tro mot den!

Hvilket rom/type bilder gir best respons på Instagram?

– Det er helt klart badet og kjøkkenet som gir nok best respons på Instagram, men jeg får også mye klikk på trappa vår. Den er plassert midt i stua og er av glass.

– Hvor henter du inspirasjon fra?

– Jeg henter inspirasjonen min fra Instagram og interiørblader.

– Dine instafavoritter?

@maritfolland og @cathrinedoreen er mine favoritter. Jeg liker stilen deres og de er hyggelig damer på Instagram. Jeg er jo selvfølgelig inne på andre også, men det er de jeg liker best.

– Beste instagramtips?

– Kjør din egen stil og hold fast på den. Ikke bli påvirket av hvordan andre har det eller gjør det på Instagram. Bli litt mer personlig sånn at folk føler at de kjenner deg. Det hjalp meg å knytte kontakter og bli «kjent» med følgerne mine. Du trenger ikke å være privat.

Jeg får mest klikk når jeg legger ut bilder av hele rommet, helst stemningsbilder. Det er ikke fullt så stor interesse rundt detaljbilder.

https://www.instagram.com/p/BKv6ZWgB3wt

– Begynte på Instagram fordi?

– Jeg begynte på Instagram fordi det det begynte å bli populært. Jeg fulgte strømmen. Det var en ny plattform som måtte utforskes. Det begynte som en livsstilskonto med bilder av mann og barn, men jeg begynte etter hvert å legge ut interiørbilder. Jeg har alltid vært interessert i interiør, men det var ikke før vi hadde bygd huset vårt at det tok av på på Instagram.

– Hvordan redder du situasjonen hvis du får uventet besøk og hjemmet står på hodet?

– Det er her vi bor og det vil alltid være litt rot og støv, men det hender jeg gjemmer det bort på soverommet. Jeg liker selvfølgelig å ha et rent og ryddig hus, men det er ikke alltid slik hjemme hos oss. Sånn må det være når man har to barn og en liten valp.

– Hvor kjøper du tingene dine?

– Jeg handler mest på nett, helst tidløse designvarer. Jeg handler mye på @interior24.no

Har du lyst til å bli ukas instagrammer på Abito? Tagg bildene dine med#ukensinstagrammer@abito.no