https://ad.doubleclick.net/ddm/trackimp/N397801.2580005SCHIBSTED.NO/B22223342.250307135;dc_pre=CIOt39CSquMCFYfSmgoddLcChg;dc_trk_aid=446716392;dc_trk_cid=114126926;ord=[timestamp];dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=?


Lanserer markedets største USA-pakke for bedriftskunder

Sammen med Vipps, gjør Telia det nå enklere å skille mellom jobb og privat bruk av mobilen i sommer.

PRODUSERT AV BRAND STUDIO FOR

telia-logo-1png.png

Sommerferien er privat, men mobilen er gjerne betalt av arbeidsgiver. Derfor har det vært utfordrende for både bedrifter og ansatte å finne en god løsning på hvordan man håndterer kostbar databruk i USA.

For i sommer er du kanskje en av dem som sitter på et direktefly til Los Angeles, New York eller Orlando? En av ti nordmenn som skal på utenlandsferie år, planlegger å tilbringe deler av sommerferien i USA, viser tall fra Virkes reiselivsundersøkelse for sommeren 2019.

Når vi reiser utenlands, går mobilen fra å være viktig til å bli veldig viktig. For mange av oss ligger nå hele reisen i mobilen, fra billetter, reservasjoner og GPS, til apper og tjenester som Uber, AirBnB, Tripadvisor og Foursquare. 

Mobilen fungerer dessuten som oversetter, reiseguide og oppslagsverk, i tillegg til at vi vil se hva slags vær vi får, lese nyheter, ha tilgang til mobilbank, snappe og poste innlegg i sosiale medier - og kanskje til og med sjekke jobbmailen. 

Nytt av året er at du ikke lenger trenger å skru av roamingen på mobilen din allerede mens du står i passkøen og venter på å slippe inn i USA. 

– USA er et populært reisemål for nordmenn, og derfor har vi lansert markedets største USA-pakke på hele 10 GB for våre bedriftskunder. Tilgang til nok mobildata blir fort et viktig kriterium for en vellykket ferietur, og særlig kanskje i USA, sier produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Lars Setsaa.

Lettere å bruke jobbmobilen privat

I Telias egen app kan du lett bestille ulike surfepakker til ditt behov og velge mellom datapakker på 10 GB for 799 kr eller 5 GB for 499 kr. 

Telia tilbyr Vipps som betalingsmetode for bedriftskunder, noe som gjør det enkelt for å kjøpe private tilleggstjenester rett fra jobbmobilen. Slik slipper du å bekymre deg for at feriesurfingen kommer på bedriftens regning.

Sjekk her: Så enkelt er det å betale for mer mobildata med Vipps

Skal du til USA i sommer? Her er en gladnyhet for deg som bruker mobilen mye: Nå får du nye og større surfepakker i USA som du enkelt betaler med Vipps.


Telia-appen og Vipps betyr større frihet for deg som arbeidstaker til å bruke jobbmobilen som du vil.


 Lars Setsaa, produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift

– Vi har fokusert på brukerne, og behovene deres. Når vi vet at bedriftskunder også er privatkunder 80 prosent av tiden, så har vi ønsket å tilby frihet og mer fleksibilitet til å kjøpe data og tjenester etter behov. Med en slik tjeneste kan arbeidsgiver lettere legge til rette for at den ansatte skal slippe å uroe seg ved kjøp av tilleggstjenester. I tillegg blir det også mye enklere å utføre disse kjøpene for deg og meg. Alt du trenger er Vipps, forteller Setsaa.

Telia-appen og Vipps betyr større frihet for deg som arbeidstaker til å bruke jobbmobilen som du vil.

Vinn-vinn for arbeidsgiver og arbeidstaker

Å bruke appen til å kjøpe mobildata for egne penger, har flere fordeler for deg som ansatt. Du får ingen overraskende mobilregninger når du kommer hjem, og det er lettere å skille mellom databruk på privatreiser utenfor EU, og databruk på jobbreiser utenfor EU. I EU og EØS-land kan du jo bruke mobilen akkurat som hjemme uten ekstra kostnad. 

– Telia-appen og Vipps betyr større frihet for deg som arbeidstaker til å bruke jobbmobilen som du vil. Samtidig får både bedriften og du bedre kontroll og forutsigbarhet på databruken, forklarer Setsaa.

Med Telias surfepakker slipper du å lete etter gratis WiFi mens du er i USA. Mobildata er dessuten tryggere og sørger ofte også for raskere nett. 


Skjermbilde 2019-07-09 kl. 11.05.13.png

Vipps for bedriftskunder gjelder for abonnement Telia DobbelTelia Click, Telia Bedrift og Smart Avtalepris.

Skjermbilde 2019-07-09 kl. 11.09.33.png

LES MER FRA TELIA:

Bruk jobbmobilen med god samvittighet

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.


© Copyright Brand Studio