Hvem er du på arbeidsplassen?

Ta testen og finn ut hvilken kollega du er.

Er du den kreative, høylytte eller stressa på jobben? Test deg selv og få tips til en bedre arbeidshverdag.

PRODUSERT AV SCHIBSTED BRAND STUDIO FOR AJ PRODUKTER

Er du den kreative, høylytte eller stressa på jobben? Over 40.000 nordmenn har tatt testen og nesten 30 prosent er blitt «den høylytte». Prøv den du også og få tips til en bedre arbeidshverdag.

AJ Produkter har designet og levert møbler og produkter til norske bedrifter i 40 år, og finner løsninger på arbeidsplassen slik at den tilpasses hver enkelt arbeidstaker.

Finn ut hvilken type du er: Hva trenger du for å øke kvaliteten på jobbhverdagen, både for deg og dine kolleger?

Ta quizen under og scroll videre for å se tipsene!
HYLYTTE.png
SENSITIVE.png
STRESSEDE.png
KREATIVE.png
ERFARNE.png

Les mer om din type her!

Klikk på din type og lær mer om hva som kan gjøre akkurat din arbeidshverdag litt bedre.

Den kreative

Tips til den sensitive

Mange nordmenn er sensitive for støy, pratsomme kolleger, bevegelser eller annen aktivitet på kontoret. Det oppleves frustrerende å bli distrahert og ikke få den arbeidsroen man trenger for å kunne jobbe effektivt.

I åpne kontorlandskap kan enkle tiltak hjelpe deg på veien mot økt konsentrasjon. En produktiv arbeidshverdag med bedre avskjerming og mindre støy oppnås enklere ved bruk av støydempende skjermer, lydabsorbenter i taket og på veggene eller egne studieskjermer.

SENSITIVE.png

Tips til den høylytte

Den sosiale og pratsomme typen på jobben har ofte mye energi og har ikke noe imot støy og liv i lokalene. Denne typen kan oppleves som distraherende for andre i kontorlandskapet. For å gi ro til dine kolleger vil avskjermende vegger og lydabsorbenter i mange tilfeller bidra til et bedre arbeidsmiljø. Stadig flere innreder kontorlandskap med sosiale soner og tilsvarende stillesoner.

HYLYTTE.png

Har du mye overskudd eller blir rastløs på jobb kan du bruke energien til å aktivisere kroppen mens du arbeider. Aktive kontorer er blant de største trendene på norske arbeidsplasser og utstyr som balanseball og kontorsykkel har blitt populært.

Tips til den stressede

Benytt anledningen i hektiske perioder, eller mellom møter, til å holde energien oppe ved hjelp av en aktiv stol som trener kjernemuskulaturen. Blir du ofte sittende i lengre møter bør du prioritere å stå oppreist ved et hev- og senkbart skrivebord når du har mulighet.

Opplever du mye stress på jobb er det særlig viktig å holde kroppen i bevegelse for å unngå stillesitting og potensiell feilbelastning eller slitasjeskader.

STRESSEDE.png

Husk at variasjon er viktig. Et annet godt tips til deg som ofte har det travelt er å holde orden rundt deg ved hjelp av riktig skrivebordstilbehør. Da blir du mer effektiv fordi du fokuserer på det som er viktig og får brukt plassen på det du prioriterer der og da.

Tips til den erfarne

Du tar jobben din seriøst og dine kolleger anser deg som en de kan spørre om råd i arbeidet. Du har orden rundt deg og jobber effektivt og konsentrert. Til tider kan du også bli så oppslukt av det du driver med at du forblir sittende foran PC-skjermen og glemmer å ta pauser underveis. Mange nordmenn har behov for ergonomisk utstyr på jobb.

Kontorlivet kan by på mye stillesitting og derav ulike helseplager hvis du ikke er påpasselig med å ha riktig utstyr tilpasset din arbeidshverdag.

ERFARNE.png

Husk at det er viktig å tenke på jobbhelsen. Når var sist du sjekket om kontorpulten er i korrekt høyde? Eller om stolen din egentlig er den rette for deg? Og er PC-skjermen i riktig høyde og avstand?

Tips til den kreative

Nyvinninger, smarte dingser og tekniske duppeditter gjør deg entusiastisk. Det samme gjør innovasjon og moderne design. Du er nysgjerrig og kreativ og dette gjenspeiler seg særlig på jobb og hvordan du oppfattes blant kolleger.

For deg som liker å teste ut nye produkter på markedet er det flere utradisjonelle kontorstoler som er både kule og gir økt energi. Videre finnes flere fargerike og moderne lydabsorberende elementer som bidrar til at kreative hoder ikke mister konsentrasjonen.

KREATIVE.png

Effekten av grønne planter på arbeidsplassen skal heller ikke undervurderes og bidrar blant annet til mindre stress.

Her kan du lese om hvordan Google øker trivselen og produktiviteten på jobb.

AJ PRODUKTER

AJ Produkter er ledende leverandør og et fullserviceforetak som designer, selger og leverer innredning til kontor, lager og industri, samt til skole og barnehage. Klikk på pilen under for å lese mer. I over 40 år har selskapet levert møbler og produkter til bedrifter, skoler og idrettsanlegg. 1975: Anders Johansson etablerer AJ Produkter. 1982: Det første datterselskapet åpnes i Norge. 1989: AJ Produkter vises for første gang i sportssammenheng. Reklame på ismaskinen på ishockey-VM fungerer bra, og siden har AJ-logoen blitt sett på dommernes jerseys og på sportsarenaer over hele verden. 90-tallet: AJ tar i bruk produksjonsanlegg i Polen og Slovakia. Kundekatalogen var AJs primære kommunikasjonskanal før selskapet på 2000-tallet lanserte sin egen nettbutikk. 2012: AJ flytter til nytt hovedkontor i Halmstad. Totalt 33 000 m2 huser hovedkontor, lager og utstillingslokaler. 2015: AJ Produkter feirer 40 år med innredning for kontorer, skoler, lager og industri. I dag er AJ-konsernet representert i 19 europeiske land med 26 selskaper og har over 800 ansatte. Selskapet håndterer ca 25.000 artikler i vareregisteret, og i 2017 ble mer enn 700 000 ordrer levert fra AJ Produkters sentrale lager i Halmstad.

Bestill AJ-katalogen gratis her!

Til toppen

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

© Copyright Brand Studio

Annonsørinnhold