UNIKE LEILIGHETER MED UTLEIEDEL PÅ GRÜNERLØKKA:

PRODUSERT AV BRAND STUDIO FOR FREDENSBORG BOLIG

Det er ikke ofte det bygges på populære Grünerløkka i Oslo. I høst står helt nye leiligheter klare for både salg og innflytting - og flere har egen utleiedel. – En spesiell mulighet, sier ekspert på utleie.

– KAN GI OVER 11.000 KRONER I LEIEINNTEKTER I MÅNEDEN

– Etter mitt syn er beliggenheten optimal for dem som ønsker å bo i sentrum. Det ligger svært nær sentrum og har gangavstand til absolutt alt, samtidig som man ikke bor midt oppi alt livet, sier eiendomsmegler for Fredensborg Bolig, Finn Bragnes.

Slik beskriver han nye Sofienberggata 35. Med en av områdets mest attraktive beliggenheter, står nå 33 nyoppførte leiligheter innflyttingsklare på Grünerløkka, midt mellom småbutikker, kafeer og restauranter.

Samtidig som Grünerløkka er omgitt av Oslos pulserende byliv, ligger selve leilighetskomplekset trafikkstille til inn mot den store og grønne Sofienbergparken. På toppen ligger en stor felles takterrasse med utsikt til både Bjørvika, fjorden og omliggende åser.

Med knappe 40 meter til nærmeste barnehage og både barneskole og ungdomsskole like om hjørnet, er nybygget tilrettelagt for dem som ønsker å bo sentralt både med og uten barn.

– Beliggenheten kombinert med både større og mindre leiligheter gjør at S35 passer for alle i ulike livssituasjoner, påpeker Bragnes.


Finn_Bragnes 1.jpg

Eiendomsmegler for prosjektet S35, Finn Bragnes.

Se bilder av leilighetene i S35:

43kjokken_dag_ver02.jpg
42kjokken_dag_ver02.jpg
60bad_dag_ver02.jpg
72soverom_dag_ver02.jpg
FredensborgBolig_Sofienberggata35_Havgltt2_www.mir.no.jpg
94utsikt_dag_ver02.jpg

– Kan få råd til større leilighet

Blant de 33 leilighetene i S35 finner du alt fra 2-roms på 37 kvadratmeter til romslige 4-roms på 97 kvadrat. For de seks største leilighetene kan du velge om du vil bruke hele leiligheten selv med tre soverom og to bad, eller om du ønsker å leie ut deler av den. 

Deler av disse leilighetene er nemlig tilrettelagt som utleiedel på cirka 23 kvadratmeter. Utleiedelen har inngang fra felles gang og inneholder bad med opplegg for vaskemaskin, oppholdsrom med kjøkken og plass for spisebord og sofa, samt sovealkove.

Heidi Jacobsen i Utleiemegleren mener leilighetene med utleiedel er en sjelden perle. 

– For Grünerløkka, som i dag har mange små, eldre leiligheter, er dette spesielt, sier hun og trekker frem klare fordeler ved å velge en leilighet med utleiedel:

– Dette åpner for at du kan kjøpe en større bolig, fordi du får leieinntekter som er skattefrie. På denne måten kan noen andre nedbetale lånet ditt.

Hun forteller at Grünerløkka er et populært utleieområde og at det er høy omløpshastighet.


Leilighetene i S35 er lagt i et stort gårdsrom tilbaketrukket fra gaten som gir en rolig beliggenhet.

33 nye innflyttingsklare leiligheter rett ved Sofenbergparken på Grünerløkka. Kommer for salg høsten 2019!

LOGO WHITE.png

Kan spare 80.000 kroner i året

Utleiemegleren har utført leieprisvurderinger av leilighetene og anslår at utleiedelene kan leies ut fra 11.300 kroner i måneden. Denne inntekten kan du dermed bruke til nedbetaling av lånet.

Eksempelvis eier «Marte» og «Ludvig» en 2-roms på Grünerløkka og ønsker seg et ekstra soverom og litt mer plass etter at de fikk barn. De vurderer en eldre, men nyoppusset 3-roms ved Tøyenparken med prisantydning til 4.708.975 kroner. Denne leiligheten vil gi en månedlig bokostnad på 10.749 kroner.

De ser også på en helt ny 4-roms med utleiedel i S35. Leiligheten koster 6.650.000 kroner og som ny borettslagsleilighet er omkostningene lave. De har spart opp 15 prosent i egenkapital, og med foreldrene som realkausjonister med sikkerhet i deres bolig, får de lånt resten av banken avdragsfritt i fem år.

– Med avdragsfrihet på fem år kan «Marte» og «Ludvig» kjøpe leiligheten og ha en bokostnad på kun 4.123 kroner i måneden mot at de leier ut den klargjorte hybeldelen for 11.300 kroner månedlig, sier eiendomsmegler Finn Bragnes.

Sammenlignet med å kjøpe 3-roms leiligheten vil paret kunne spare nesten 80 000 kroner pr. år som kan benyttes til nedbetaling av lånet.

*Se forutsetningene for beregningen nederst i artikkelen.


250 m

Slik er nabolaget:

36 m

550 m

230 m

208 m

50 m

TIL NÆRMESTE TRIKK/BUSS

TIL NÆRMESTE BARNEHAGE

TIL NÆRMESTE BARNESKOLE

TIL NÆRMESTE UNGDOMSSKOLE

TIL NÆRMESTE MATBUTIKK

TIL NÆRMESTE GRØNTOMRÅDE

33 nye innflyttingsklare leiligheter rett ved Sofenbergparken på Grünerløkka. Kommer for salg høsten 2019!

LOGO WHITE.png

Dette er fordelene med å kjøpe i nybygg

Eiendomsmegler Finn Bragnes trekker frem at det i seg selv er flere fordeler ved å kjøpe leilighet i nybygg: Du har blant annet fem års reklamasjonsrett. En annen fordel er at du slipper å fyre for kråkene. 

Leilighetene i Sofienberggata 35 benytter nemlig energiøkonomiske og klimavennlige løsninger som holder strømregningen din nede, og har en fasade med tidsriktige og varige materialer i tegl og tre.

Leilighetene er lagt i et stort gårdsrom tilbaketrukket fra gaten som gir en rolig beliggenhet. Her er det tilrettelagt for sykkelparkering, og det er mulighet for garasjeplass.

Innvendig er leilighetene moderne og lyse med vannbåren gulvvarme og kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele. På gulvene er det lagt eksklusiv 1-stavsparkett, og badene har store, moderne fliser. 

Sammen med store vinduer har de aller fleste leilighetene vestvendte balkonger som gir gode solforhold, og noen av toppleilighetene kommer også med store takterrasser.

– S35 har den fine kombinasjonen av at det ligger midt i byen, et sted det sjeldent tilbys nybygg, at alt er nytt og at det står klart slik at du kan komme og se, avslutter eiendomsmegleren. 


Felles for alle leilighetene er store vinduer og masse lys.

Det er benyttet en effektiv rente på 2,9 % p.a. ved beregning av månedlig rentekostnad. Effektiv rente er vil være 0,1-0,2 prosentpoeng høyere en nominell rente avhengig av lånets størrelse og nedbetalingsvilkår. Normalt vil et etableringsgebyr og termingebyr pr måned tilkomme.

Ovennevnte beløp er pr mnd. Det er benyttet en effektiv rente på 2,9 % p.a. ved beregning av månedlig rentekostnad. Effektiv rente vil normalt være 0,1 - 0,2 prosentpoeng høyere en nominell rente avhengig av lånets størrelse og nedbetalingsvilkår. Normalt vil et etableringsgebyr og termingebyr pr måned tilkomme.

Ovennevnte beløp er eksempler. Endelige tall vil variere, bl.a avhengig av rentesvingninger. Nedbetalingstiden er satt til 30 år med 5 års avdragsfrihet. Boliglånsforskriften setter krav til at lån uten avdragsplikt ikke skal overstige 60 prosent av boligens verdi. 22 % skattefradrag forutsetter skattbar inntekt. Leieprisvurderingen er utført av Utleiemegleren AS.

Beregning og forutsetninger for kjøp og månedelig bokostnad

Kjøp av 4-roms i S35

Kjøpspris

Egenkapital

Lån

Felleskost

Rente

Avdrag

Skattefradrag (forutsatt skattbar inntekt)

Leieinntekt

Bokostnad med avdrag før skatt

Bokostnad med avdrag etter skatt

Bokostnad med avdragsfri periode før skatt

Bokostnad med avdragsfri periode etter skatt

6.650.000,-

997.500,-

5.652.500,-

4.768,-

13.660,-

9.867,-

3.005,-

11.300,-

16.995,-

13.990,-

7.128,-

4.123,-

Kjøp av 3-roms ved Tøyenparken

Prisantydning + omkost.

Egenkapital

Lån

Felleskost

Rente

Avdrag

Skattefradrag (forutsatt skattbar inntekt)

Leieinntekt

Bokostnad med avdrag før skatt

Bokostnad med avdrag etter skatt

Bokostnad med avdragsfri periode før skatt

Bokostnad med avdragsfri periode etter skatt

4.708.975,-

706.346,-

4.002.629,-

3.204,-

9.673,-

6.987,-

2.128,-

0,-

19.864,-

17.736,-

12.877,-

10.749,-

T_Wendelboe102.JPG
tce543aa.jpg
Barn.jpg

Les mer om S35 her:

Kaffeprat med Tim Wendelboe

Bo sentralt med barn

Parkidyll utenfor døren

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.


© Copyright Brand Studio