VELKOMMEN TIL KONG OSCARS GATE 70: Leiligheten som ble sist pusset opp i 2021 er både moderne og klassisk.
VELKOMMEN TIL KONG OSCARS GATE 70: Leiligheten som ble sist pusset opp i 2021 er både moderne og klassisk.

Moderne og klassisk i Kong Oscars gate

– Det er ikke uvanlig at bygårdsleiligheter pusses opp. At hele bygg rehabiliteres, hører derimot til sjeldenhetene. Eiendomsmegler Christer R. Vikebø i PrivatMegleren bør vite hva han snakker om, i snart 20 år har han omsatt leiligheter i bykjernen

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Han presenterer en modernisert leilighet i hjørnegården i Kong Oscars gate 70, et bygg som ble rehabilitert i perioden 2011 til 2013. 

– Denne kombinasjonen av moderne kvaliteter i klassisk innpakning appellerer til mange. Sentral beliggenhet og utrykkene disse husene har står høyt på ønskelisten hos mange.

BYGÅRD: Hjørnegården ble rehabilitert i perioden 2011 til 2013. Her er det er trivelig felles bakgård.

Leiligheten ligger i en fredet og ærverdig bygård. Klassiske detaljer ved arkitekturen er godt ivaretatt, og gir et tiltalende førsteinntrykk allerede ved porten inn mot inngangspartiet og bakgården.

– På mange måter er akkurat denne boligen som to leiligheter. Her er fire soverom, to bad og to kjøkken over to plan. Tidligere eier har tidvis benyttet boligen som to leiligheter.

SE BOLIGANNONSEN FOR KONG OSCARS GATE 70

Moderne og praktisk

Vikebø forteller at mange boligkjøpere er opptatt av kvalitet. Mange ønsker å slippe unna oppussing og vedlikehold.

– Flere boligkjøpere ønsker å bruke tiden på andre ting og er opptatt av gode løsninger, samt gode kvaliteter.

OPPGRADERT: Kjøkkenet har fått flere oppgraderinger i 2021.

Leiligheten i Kong Oscars gate er pusset opp så sent som i 2021.

– Her er blant annet ny baderomsinnredning, nymalte overflater og nye taklamper.

Både kjøkken i underetasje og i første etasje ble også oppgradert med blant annet ny benkeplate, ny servant og nye blandebatteri. I tillegg er enkelte hvitevarer nye av året.

Men det er ikke bare kvaliteter som står i hodet på kjøperne. Løsninger er også viktig.

– Størrelse og potensiale er ofte et tema når vi hjelper kjøpere på leilighetsjakt. Hva en leilighet inneholder er derfor viktig for mange kjøpere som gjerne ønsker en bolig med litt potensiale.

For den aktuelle leiligheten på 110 kvm bør ikke det være et problem. 

ROM FOR AVSLAPNING: Leiligheten har flere soner som kan passe godt til avslapning.

– Her har man godt med plass, enten om man ønsker å benytte hele boligen selv, leie ut deler eller hele, sier Vikebø og legger til:

– Hver etasje i leiligheten har egen varmtvannsbereder, separat sikringsskap, eget fordelerskap til vann og begge bad har opplegg for vaskemaskin. Dette er praktisk med tanke på utleie.

SE FLERE BILDER AV BOLIGEN

Sentral beliggenhet

I Kong Oscars gate 70 bor man sentralt, og det meste er kun få minutters gange fra egen ytterdør. 

– Fra ytterdør har du kun en kort spasertur til pulserende byliv, et rikt utvalg av butikker, cafeer og restauranter. Samtidig er du heller ikke langt unna flott turterreng. Fine turveier starter like i bakkant av boligen.

Det du ikke finner i umiddelbar nærhet er neppe langt unna. Dette gjelder også ulike fakultet ved Universitetet, samt Handelshøyskolen BI.

– Her kommer du deg enkelt dit du skal, til fots eller med sykkel. Skal man lenger er det også kort vei til både bybane, buss og tog.

Vikebø peker på at det kan være vanskelig å finne så moderne leiligheter inne i bykjernen. At leiligheten har «dobbelt opp av alt» gjør at Vikebø antar leiligheten vil passe for svært mange.

– Selv om den absolutt er perfekt for den urbane familien, er den også super for den som studerer og vil leie ut deler av boligen eller for noen som utelukkende ønsker å kjøpe for å leie ut hele boligen.

Vurderer du boligsalg selv og likte denne annonsen? Ta kontakt med PrivatMegleren for en hyggelig prat