INTERESSE FRA UTLANDET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab merker stadig økt pågang av utenlandske kunder.
INTERESSE FRA UTLANDET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab merker stadig økt pågang av utenlandske kunder.

Skjønnhetsproduktet som imponerer utlandet

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab har fått stor internasjonal oppmerksomhet siden det kom på markedet i 2017. I dag er det lansert i hele syv land, og vunnet flere prestisjepriser i utlandet.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Ideen om at skjønnhet starter innenfra har vært grunntanken til gründer Cecilie Norstrøm i Oslo Skin Lab i en årrekke. Kollagenpulveret The Solution er hundre prosent naturlig, smaker nøytralt, og inntas daglig ved å blandes ut i mat eller drikke.

– Jeg hadde troen på at dette produktet kunne være det vi lette etter når det gjelder å pleie huden innenfra. Fordi vi jobber med helse er vi svært strenge på kravet til dokumentasjon som skal ligge til grunn, forteller hun.
GRÜNDER MED SUKSESS: Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak kollagensuksessen The Solution.
GRÜNDER MED SUKSESS: Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak kollagensuksessen The Solution.

I fjor vant The Solution årets skjønnhetsfavoritt i danske Costume Awards. Etter å ha vært nominert i samme kategori to ganger tidligere ble det tydelig at merket nå hadde styrket og befestet sin posisjon. Juryen besto av skjønnhetsredaktører, fagfolk og lesere.

TIPS 1! The Solution er nøytralt på smak og kan blandes i valgfri mat eller drikke.
TIPS 2! Gjør kollagenpulveret til en fast del av morgen- eller kveldsrutinen. Da er det lett å huske på.

Ikke overrasket

Hudpleier Emelie Ekstrand har sin egen klinikk i Helsingborg. Hun er ikke overrasket over at The Solution har vunnet flere priser i utlandet, og trekker spesielt frem seieren i Costume Awards.

– At The Solution gikk av med seieren, er så velfortjent. I tillegg til å være helt naturlig, er det en veldig enkel måte å ta vare på huden sin, sier hun.
EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand
EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand

Costume Awards i Danmark er ikke alene på det internasjonale markedet om å ha fått øynene opp for kollagenpulveret fra Norge: Også i 2019 tok Oslo Skin Lab seieren hjem da The Solution ble kåret til årets beste kosttilskudd av tsjekkiske Harpers Bazar. I 2019 ble det også to andreplasser i Scandinavian Global Makeup Awards, i kategoriene Best Luxury Skincare Brand og Best Anti-Ageing Product.

Nå skal The Solution lanseres på tre nye markeder, der USA er ett av dem.

Imponerende studier

Hudpleier Ekstrand forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekt på The Solution.

The Solution: Beauty collagen er et kollagenpulver som bidrar til å øke hudens elastisitet og gir en glattere hud med mindre rynker. Reduserer også cellulitter.
The Solution: Beauty collagen er et kollagenpulver som bidrar til å øke hudens elastisitet og gir en glattere hud med mindre rynker. Reduserer også cellulitter.

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon i rynkedybden på 20% hos deltakerne, forteller Ekstrand.

Veldig overrasket

Heidi Lindbland (50) var blant dem som meldte seg da Oslo Skin Lab søkte etter testpersoner for to år siden.

– Jeg så raskt en positiv bedring på ansiktshuden. Den føltes rett og slett fastere og mykere, forteller hun. Heidi skannet huden på en uavhengig hudpleierklinikk før hun begynte å ta The Solution i mars 2019. Åtte uker senere var rynkdedybden redusert med 14 prosent. Den aller største overraskelsen fikk hun likevel på sin siste skanning, i oktober 2020.

– Da var reduksjonen i rynkedybden på hele 25 prosent! I tillegg var hudkvaliteten og fastheten blitt noen prosent bedre. Riktignok hadde jeg fått noe mer pigmentering, men det handler om at jeg jobber mye utendørs, forteller Heidi.

https://www.osloskinlab.no/the-solution/?campcode=CONTSBA2002N&utm_source=storby&utm_medium=web&utm_content=nominasjon&utm_campaign=CONTSBA2002N_stiorby_nominasjon_50