Boligperlen i hjertet av Nesttun

Etter to år på boligjakt gleder Wenche og Kjell Nygaard seg til å realisere sin boligdrøm i idylliske Sandalshagen.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jeg liker området svært godt. Blokkene ligger vestvendt mot Nesttunvannet i landlige omgivelser. Med bare to blokker blir det et akkurat passe stort bomiljø etter vår smak, sier Wenche Nygaard.

Ekteparet Nygaard har kjøpt leilighet i Sandalshagen på Nesttun. Det nye prosjektet fra JM står ferdig andre kvartal 2019. Sandalshagen består av 46 leiligheter i to blokker like ved Nesttunvannet. Størrelsene på leilighetene varierer fra 49 til 183 kvadratmeter.

Sandalshagen ligger idyllisk til i et unikt kulturlandskap ved Nesttunvannet, tilbaketrukket som en skjult perle i hjertet av Nesttun. Bybanen er bare en kort spasertur unna.

Sandalshagen ligger bare drøye 300 meter fra Nesttun og Bybanen, men er skjermet i naturskjønne omgivelser, med utsyn mot Nesttunvannet.
Sandalshagen ligger bare drøye 300 meter fra Nesttun og Bybanen, men er skjermet i naturskjønne omgivelser, med utsyn mot Nesttunvannet.

Hun og ektemannen har hatt 20 fine år bak seg i eneboligen i Akslabakken på Grimstad. Men nå er det tid for et taktskifte:

– Det er en tid for alt. Vi har blitt pensjonister og godt voksne, og vi er klare for noe mer lettvint enn enebolig med hage. Nå får vi heis rett opp fra garasjen til leiligheten. I tillegg er alt på ett plan. Lettere blir det ikke, slår hun fast.

På utkikk i to år

Ektemannen Kjell Nygaard forteller at de har vært på utkikk etter en leilighet i to år. Beliggenhet var en viktig faktor for ekteparet. Da de kom over Sandalshagen med sin fantastiske beliggenhet i et av byens fineste kulturlandskap, og samtidig med kort avstand til butikker og andre fasiliteter, var valget enkelt.

– At prosjektet ligger sentralt ved Nesttun sentrum og Bybanen, ble utslagsgivende for oss da vi tok beslutningen om å kjøpe, sier han.

Ekteparet Wenche og Kjell Nygaard har hatt 20 fine år bak seg i eneboligen på Søreide, men nå er det tid for et taktskifte. Valget falt på Sandalshagen.
Ekteparet Wenche og Kjell Nygaard har hatt 20 fine år bak seg i eneboligen på Søreide, men nå er det tid for et taktskifte. Valget falt på Sandalshagen.

Ekteparet reiser en del utenlands og har en leilighet på Ustaoset. Dermed blir logistikken enkel for de to reiseglade pensjonistene.

– Det er veldig enkelt å komme seg til Flesland lufthavn og til togstasjonen i sentrum, sier han, og trekker også frem servicetilbudet drøye 300 meter fra boligfeltet:

– Vi har alt vi trenger av butikker, kafeer og helsetilbud i Nesttun sentrum. Dessuten er Lagunen kjøpesenter bare fem minutter unna med bil. Da vi først bestemte oss for å selge i Akslabakken, var det viktig å finne et sted hvor det praktiske i hverdagen ble enklest mulig.

Les mer om Sandalshagen

– God dialog

Ekteparet er godt fornøyd med oppfølgingen de har fått underveis.

– Vi hadde allerede gode erfaringer med JM Byggholt, som i dag er blitt JM da vi kjøpte eneboligen vår i Akslabakken, sier Kjell Nygaard.

Også denne gangen har ekteparet hatt god dialog med JM.

– Det beste med å kjøpe en ny bolig er at vi får ta del i hele prosessen frem mot overlevering. Å komme tidlig inn i et prosjekt, er en stor fordel. Vi har oppgradert litt på kjøkken og bad, og har dessuten gjort en del andre små endringer for å få det akkurat slik vi vil ha det, forteller Wenche før ektemannen skyter inn:

– Vi må nesten få skryte litt av kundekontakten vår, Renate Håøy. Hun er alltid imøtekommende, og har vært flink i dialogen med oss gjennom hele prosessen. JM har virkelig strukket seg langt for oss, sier han.

Her kan du melde din interesse for Sandalshagen

Skjermet og sentralt

Prosjektsjefen for Sandalshagen er veldig fornøyd med attesten fra ekteparet Nygaard.

– Kundetilfredshet er noe vi blir målt på. JM har tre år på rad hatt de mest fornøyde kundene i Norge. Vi forsøker alltid å strekke oss så langt vi kan for kundene våre. Selv om vi må ta hensyn til tidsfrister og rammene for hva som er mulig å endre, får vi det som regel til, sier Stian Raunehaug, prosjektsjef i JM.

Sandalshagen passer for de fleste boligkjøpere. I Sandalshagen er det lagt vekt på trivsel og gode løsninger med enkel og sikker adkomst, fine uteområder, parkeringsanlegg og heis.

JM har sørget for parkeringsanlegg med heis direkte til leilighetsetasjene. Ute er det grønne og pent opparbeidede fellesarealer. Alle leilighetene har store vindusflater, lys innredning og enstavs eikeparkett. I tillegg får leilighetene et kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer.

– Prosjektet har kvaliteter utover forskrifter og minstekrav. JM bygger boliger 25 prosent over myndighetens energikrav, sier prosjektsjefen og slår fast:

– Dette er en skjult perle. Du spaserer drøye 300 meter fra travle Nesttun sentrum og Bybanen, og plutselig er du i grønne omgivelser og nesten på landet. Med garasjeanlegg under blokkene er bomiljøet trygt og bilfritt for de minste.

Raskt husvarme

Etter 20 år i Akslabakken er det litt vemodig å selge eneboligen med den store hagen, innrømmer ekteparet. De tror det vil ta litt tid å venne seg til å bo i en leilighet.

Ekteparet Wenche og Kjell Nygaard føler litt vedmod, men ser frem til et nytt kapittel i Sandalshagen.
Ekteparet Wenche og Kjell Nygaard føler litt vedmod, men ser frem til et nytt kapittel i Sandalshagen.

– Men vi ser frem til å disponere tiden på en annerledes måte enn å høste bær og klippe plenen, sier Kjell Nygaard og ler.

Ektefellen tror tilvenningen vil gå smertefritt.

– Vi har familie og venner som bor området. Vi kommer nok til å bli husvarme ganske raskt, slår hun fast.

Her kan du melde din interesse for Sandalshagen