I sommerserien «Helt Privat» blir vi bedre kjent med eiendomsmeglerne i PrivatMegleren.

  • Navn: Ådne Arild Horn
  • Alder: 27 år
  • Stilling: Eiendomsmeglerfullmektig
  • Bosted: Møhlenpris

– Hva er dine planer i sommer?

– Boligmarkedet i Bergen er veldig bra i sommermånedene, så jeg foretrekker å dele opp ferien min i denne perioden. Denne sommeren har det blitt to utenlandsturer, samt noen helger på hytten med familie og venner.

– Hva er din favorittdestinasjon/restaurant i Bergen?

– Jeg er veldig glad i å teste ut nye restauranter, og har vel i utgangspunktet ikke gjort meg opp noen favoritt så langt. Det viktigste med restaurantopplevelsen for meg er godt selskap, enten det er sammen med venner, familie, kollegaer eller kunder.

– Nevn tre ord som beskriver deg som megler?

– Tilgjengelig, strukturert og pliktoppfyllende.

– Hva er viktig for deg når du skal selge boligen for en kunde?

– En gjennomtenkt strategi, målrettet markedsføring, kombinert med en flott presentasjon og et godt samarbeid, så oppnår vi alltid den riktige prisen for boligen.

Denne sommeren har det blitt to utenlandsturer, samt noen helger på hytten med familie og venner for Ådne.
Privat

– Dersom du skulle bygge drømmehuset, hvor ville det vært plassert og hvordan ville det sett ut?

– Jeg har hatt gleden av å selge flere eneboliger på Kalfaret og i Starefossen, hvor jeg etter all sannsynlighet hadde hentet mye inspirasjon fra. Beliggenheten er ypperlig med kort vei til sentrumskjernen, samt med nydelig utsikt over byen. Men i mellomtiden får det holde med leilighet i Bergen sentrum, hvor det er kort vei til kontoret, så får det bli større prosjekter med årene.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jobben gir stor fleksibilitet, og jeg setter pris på at jeg i stor grad kan ta med meg jobben hvor som helst. I tillegg er det en fantastisk følelse å ringe til selgeren min og fortelle at alt arbeidet vi har lagt ned før salget, virkelig har lønnet seg.

– Hva er det rareste du har opplevd som megler?

– Jeg skulle en gang selge en toppleilighet, som var et oppussingsobjekt, i et bygg uten heis. Jeg var ute i god tid før visningen skulle starte for å klargjøre leiligheten, og idet jeg satt nøkkelen i døren, innså jeg at dette var en eldre lås som var klar for oppgradering. Etter gode 45 minutter med høyt stressnivå, knakk dessverre nøkkelen i det visningen var klar til å starte. Jeg hørte da at det ringte på inne i leiligheten, og løp ned trappene for å ta i mot interessentene, samtidig som jeg hadde vaktservice på telefonen for å komme å låse opp døren. Det hele endte med flere privatvisninger til sent på kveld, og boligen ble solgt kr 350 000,- over prisantydning dagen etter.

– Du er en travel megler, hvor henter du din energi fra?

– For meg er eiendomsmegling blitt en livsstil, der jeg henter mye energi fra fornøyde kunder og gode kollegaer. Ingen dager er like, og konkurransen i markedet pirrer meg til å legge inn den ekstra innsatsen som kreves for å lykkes. Ellers er jeg veldig glad i å trene, og forsøker å få inn en liten treningsøkt hver eneste dag. Heldigvis er treningssenteret døgnåpent.

– Fortell om en bragd i arbeidet ditt som du er stolt over. Hvordan fikk du det til?

– Jeg er stolt og ydmyk over å ha mottatt prisen «Årets ansatt – størst utvikling» i 2018. Vi er et fantastisk team i PrivatMegleren som legger ned ekstremt mange arbeidstimer for å oppnå de beste resultatene, og lærer noe av hverandre hver eneste dag – da er det ekstra kjekt å vinne premier for det.