Brann-duellen Vito vs. Samuel: Hvem kan mest om Bergen?

Med en historisk bra seriestart kjemper Brann-spillerne for Bergen om gull i serien, men hvor godt kjenner de egentlig byen sin?

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

I hver episode av Brann-duellen kjemper to Brann-spillere mot hverandre om heder og ære når vi tester hvem som kan mest om Bergen. I denne andre runden er det forsvarsspiller Vito Wormgoor og keeper Samuel Sahin-Radlinger som duellerer om en nydelig pokal og høythengende vinnerstatus.

KJØP BILLETT TIL BRANN-VÅLERENGA, 10. JUNI KLOKKEN 20:00

Det viktigste er ikke å vinne, men å ikke tape

Vito og Samuel får spørsmål om alt fra lokale flyplasser til merkelige skapninger i skogen rundt Fløyen. Før quizen starter får de vite at det vil straffe seg å tape. Pokalen til vinneren ligger nemlig gjemt i en bøtte, og det blir taperen sin jobb å hente den. Hva annet som gjemmer seg i bøtten er det ingen som vet, men at bøtten har luftehull og er blitt levert fra Akvariet i Bergen gir gjerne en ledetråd. Med det ekstra presset blir det kniving om seieren, og selv enkle spørsmål viser seg å bli vanskelige å svare på. Hvem stikker av med seieren, og kanskje viktigst av alt, hvem taper?

Fikk du ikke med deg forrige episode med Skålevik og Grønner? Se den her.

Bli med på neste hjemmekamp og se serieleder Brann mot Vålerenga på Stadion, søndag 10. juni. KJØP BILLETT HER.

Takk til Akvariet i Bergen for lån av noen snille venner.

Se hvem som vinner duellen i videoen øverst.

Dette er Vito Wormgoor

Den 29-åringe Brann-kapteinen har spilt 190 kamper i den nederlandske æresligaen. Etter et kort opphold i Aalesund FK, kom han til Bergen i desember 2016. Vito ble raskt en viktig spiller for laget og ble kåret til årets spiller av supporterne i Brann Bataljonen ved fjorårets sesongslutt.

KJØP PARTOUT-KORT FOR RESTEN AV SESONGEN HER.

Dette er Samuel Sahin-Radlinger

Den 26-årige østerrikeren er Branns keeper. Han kommer på en ettårig låneavtale, med opsjon på kjøp, fra den tyske bundesligaklubben Hannover 96. Han var utespiller i mange år og er dermed trygg med ballen i beina. Dessuten er han nesten to meter høy og ruver godt i feltet, samtidig som han har god rekkevidde.

Følg Samuel på Instagram

Følg Brann på Facebook

Følg Brann på Instagram

Følg Brann-spillerne på Snapchat

Kommende hjemmekamper:

  • Brann - Vålerenga 10.06
  • Brann - Molde 01.07
  • Brann - Start 05.08
  • Brann - Sarpsborg 19.08
  • Brann - Ranheim 02.09
  • Brann - Sandefjord Fotball 23.09
  • Brann - Lillestrøm 07.10
  • Brann - Rosenborg 28.10
  • Brann - Strømsgodset 04.11
  • Brann - Odd 25.11

LES OGSÅ: Siste nyheter fra SK Brann