– Det er ikke umulig at jeg ender opp på Askøy, forteller Lundal, som for øyeblikket bor i Bergen med sin samboer.

Tar en ny retning

Lundal har vært eiendomsmegler i ni år, de siste tre har han drevet kontor på Askøy for et annet meglerfirma. Når PrivatMelgeren nå skulle utvide sin satsning på øyen, var tiden rett for å flytte på seg.

Både fra sin oppvekst på Askøy og som eiendomsmegler på øyen har Lundal mye han kan bidra med til både kjøper og selger.

– Her ute er lokalkunnskap viktigere enn inne i byen. Her kommer lang erfaring fra dette markedet og god lokalkunnskap godt med. Det å kunne gi gode råd og riktig veiledning gjennom hele prosessen er viktig for meg.

Det å finne potensielle kjøpere er også annerledes enn i byen.

- Askøy har et marked der kjøpere kommer fra både øyen, men også tilstøtende kommuner. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å ta i bruk PrivatMeglerens digitale markedsføring. Slik jeg opplever det, er dette den absolutt beste måten å finne kjøpere på, for deg som skal selge bolig på Askøy.

En øy av muligheter

Askøy er en kommune i vekst, noe som synes ved at innbyggertallet snart passerer 30.000. Lundal har god forståelse for at Askøy, med sine litt snillere boligpriser, er et svært attraktivt markedet.

– På Askøy får man mer eiendom for pengene. Det er en langstrakt øy, noe som gir god muligheter for sjøutsikt, til en pris som er oppnåelig for mange. Samtidig kan man bo sentralt på Askøy, med god infrastruktur og kun bruke 20 minutter til byen.

Eiendomsmegleren forteller også om et sterkt samhold, god dugnadsånd og et godt lokalmiljø, og mimrer tilbake til tiden han bodde på Nordre Haugland.

– Øyen er også full av fine badeperler og flott natur, sier Lundal anerkjennende.

Ørjan Lundal er klar for å bli en del av PrivatMeglerens team på Askøy.
Arne Beck

Kolleger gleder seg

Hos PrivatMegleren Vest har de sett frem til at Ørjan skulle begynne.

– Vi er stolt av å få Ørjan med på laget, nå styrker vi posisjonen vår på Askøy, det har vært viktig. Ørjan har mye lokalkunnskap og lang erfaring. Nå kan vi hjelpe enda flere med å realisere boligdrømmen sin på øyen, forteller Anders Sagenes, daglig leder for PrivatMegleren Vest.

Lundal hadde sin første arbeidsdag hos PrivatMegleren i begynnelsen av september, og ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene.