I sommerserien «Helt Privat» blir vi bedre kjent med eiendomsmeglerne i PrivatMegleren.

  • Navn: Matias Trovik
  • Alder: 28
  • Stilling: Eiendomsmegler

– Hvor bor du?

– Jeg bor i en leilighet i Nygårdsgaten i sentrum som jeg nylig har pusset opp og trives veldig godt i!

– Hva er dine planer i sommer?

– Jeg har vært en uke i Kroatia. Jeg er utrolig glad i natur og fisking, så i sommer pakket jeg telt og fiskeutstyr og tok meg en tur på Hardangervidda for å fiske ørret. I tillegg skal min beste venn gifte seg i sommer og jeg er forlover, så det ser jeg veldig frem til!

– Hva er din favorittdestinasjon/restaurant i Bergen?

Det er lite som slår en nydelig sommerdag på Cornelius på Holmen. Sjømat og sol på himmelen – da smiler jeg fra øre til øre.

– Nevn tre ord som beskriver deg som megler:

–Tilgjengelig, pågangsmot og engasjert.

Matias Trovik synes noe av det kjekkeste ved jobben er å møte mange hyggelige mennesker.
Foto: PrivatMegleren

– Hva er viktig for deg når du skal selge boligen til en kunde?

– For meg er det utrolig viktig at kunden blir tatt godt vare på, og får den oppfølgingen han eller hun fortjener. I tillegg er hver bolig unik, og for et perfekt boligsalg må alt tilpasses akkurat den boligen.

– Dersom du skulle bygge drømmehuset, hvor ville det vært plassert og hvordan ville det sett ut?

– Jeg har egentlig aldri drømt om å bygge et hus, men, jeg er utrolig glad i de mange flotte bygårdene vi har i sentrum. Så drømmen er å få seg en stor bygårdsleilighet på Høyden som jeg kan pusse opp helt etter min egen smak.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg er generelt interessert i bolig og eiendom, så det beste med jobben min er alle de forskjellige eiendommene jeg får lov til å se. Også er selvfølgelig noe av det aller kjekkeste ved jobben alle de hyggelige menneskene jeg treffer.

– Du er en travel megler, hvor henter du din energi fra?

– Faktisk lurer kundene mine ofte på hvor jeg får humøret og energien min fra. Jeg liker å holde meg aktiv, men jeg tror hovedsakelig at det kommer av at jeg virkelig trives med denne jobben!

– Fortell om en bragd i arbeidet ditt som du er stolt over. Hvordan fikk du det til?

– Det jeg er mest stolt av er at jeg nå lever av nettverket og rennomméet mitt i en bransje med hard konkurranse. Stort sett kommer mine salg fra anbefalinger eller fordi jeg har hatt gode salg i området. Jeg har etter hvert også tatt store markedsandeler i forskjellige områder, noe som jeg er utrolig stolt av. Hardt arbeid lønner seg!