Nyansatte Kamilla Slettevoll ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene hos PrivatMegleren.
Nyansatte Kamilla Slettevoll ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene hos PrivatMegleren.

Fra shipping i tankene til megling i hjertet: Møt PrivatMeglerens siste ansettelse

PrivatMeglerens siste ansettelse gir vind i seilene. Det skulle bare mangle ettersom megleren har gått på «salgsskole» siden 10-årsalderen.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Planen var jobb innen shipping, men jeg kjente at jeg ønsket å jobbe tettere med kundene. I tillegg synes jeg det var mer spennende å lese om eiendom enn skip. Dermed byttet jeg fagfelt, forteller Kamilla Slettevoll, eiendomsmegler i PrivatMegleren.

Slettevoll flyttet fra Ulsteinvik til Bergen i 2010 for å studere markedsføring. Intensjonen var å flytte hjem etter studiene og jobbe i familiebedriften. Men åtte år senere er Kamilla fremdeles i Bergen, og har akkurat fått drømmejobben i havn.

Valg med hjertet

Det å velge bort den opplagte karriereveien ble et stort og viktig valg under studiene for Slettevoll. Men hun stolte på magefølelsen, og har ikke angret ett sekund.

–Jeg har alltid visst at jeg skulle jobbe med salg, og lenge var jeg sikker på at det skulle være innen shipping. Men etter andre året på BI kom jeg på sporet av eiendomsmegling. Jeg sto brått overfor et veivalg, heldigvis var det valget enkelt, sier hun.

Slettevoll ville ha en god relasjon til kundene og hjelpe mennesker i en viktig fase i livet. Dermed byttet hun linje til eiendomsmegling.

– Jeg har ofret mye for å kunne følge hjertet når det gjelder yrkesvalget. Det kommer med en pris, å bo langt borte fra familie og barndomsvenner må være verdt det. Målet er å bli så god som mulig og å hevde meg i helt toppen. Jeg vil være blant de beste, sier Slettevoll, og legger til:

– Jeg mener den raskeste veien dit er å ha ekstremt fornøyde kunder, noe som indirekte henger sammen med gode salgspriser.

Kamilla Slettevoll hadde egentlig tenkt seg en karriere innen shipping, men er i dag glad for at hun havnet i eiendomsbransjen. – Målet er å bli så god som mulig og å hvede meg helt i toppen.

Tidlig talent

At dyktige eiendomsmeglere lykkes tidlig, er det mange eksempler på. Men få kan skilte med å ha deltatt på salgsmøter i en alder av ti år.

– Jeg har vært i salgsbransjen så lenge jeg kan huske. I sommerferien var jeg med på salgsmøter med potensielle kunder i familiebedriften, og jeg har vært selger i et foretak som selger fremdriftssystem til skip.

Takket være salgsarbeid i blodet, tok det ikke lang tid før Kamilla viste talent for boligsalg også.

– Den første jobben i eiendomsmeglerbransjen var som kontorstøtte, men boligselgere begynte å ta kontakt med meg og ønsket at jeg skulle selge for dem.

Dermed fikk hun lov til å selge boliger ved siden av kontorstøtte-jobben.

– Fordi jeg gjorde en god innsats ved hvert salg, spredte ordet seg, og i dag fokuserer jeg fullt og helt på boligsalg, sier Slettevoll.

Imponerte arbeidsgivere

For PrivatMegleren er den hårete målsetningen å ansette og utvikle de beste meglerne, men filosofien bak er enkel.

– Alle kan øve på salgsteknikk og bli relativt gode selgere. Men enkelte ting er det vanskelig å oppnå ved trening. Drivkraft er nøkkelordet. Det som kjennetegner våre meglere er at de har en utrolig drivkraft, de ønsker å prestere maksimalt. Uten drivkraft hjelper ikke talent eller opplæring. Kamilla er nettopp en slik person. Hun vil bli sitt beste jeg, sier Tom Jørgensen, daglig leder og partner i PrivatMegleren.

Han har allerede rukket å bli imponert over innsatsen og resultatene til Kamilla.

LES OGSÅ: De beste resultatene krever de beste menneskene

– Kamilla er en ekte sunnmøring: Hun lar ikke kunder gå glipp av en krone. Hun sikter høyt. Jeg er overrasket med hvor godt hun allerede har lykkes. Blant annet har Kamilla satt flere salgsrekorder, blant annet i en boligblokk på Damsgård, sier han og utdyper:

– Det er interessant å se at hun ofte ender opp med å selge mange boliger i de samme boligkompleksene. Ofte er det slik at en megler selger én bolig i ett bygg. At hun selger så mange i samme blokk, betyr at naboene er imponert over de høye prisene og den gode jobben hun gjør.

Og nye, spirende supermeglere spisser også konkurransen internt på kontoret:

– At vi jobber med å tilføre nye og dyktige meglere holder våre eksisterende meglere på “tå-hev”, sier Jørgensen med et smil og legger til:

– Vi har et godt lag av eiendomsmeglere, ingen av dem ønsker sisteplassen. Til syvende og sist handler det likevel ikke om hvem som gjør det best internt, men at du som kunde kan være sikker på at en megler fra PrivatMegleren vil gjøre den beste jobben for deg som boligselger.

Ønsker du å snakke om boligsalg med Kamilla Slettevoll? Ta kontakt her.