Foto: Jan Rune Berge
Foto: Jan Rune Berge

PrivatMegleren med nytt kontor – flytter inn i Kunstgalleriet på Madlaveien

I første halvdel av 2021 utvider Privatmegleren Haferkamp og Partnere AS sin virksomhet og etablerer nytt kontor på Madlaveien.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Etter flere år med god vekst er tiden inne for å ta neste steg, forteller Stine Haferkamp.

Naturlig å vokse videre

Det nye kontoret åpnes sammen med de to erfarne meglerne Erlend Haglund og Trym Bottolfs. I tillegg ser man behov for et par nyansettelser.

– Vi har hatt kontinuerlig vekst gjennom mange år. 2020 har ikke vært et unntak.

Selskapets omsetning er opp mer enn 60 prosent, og markedsandelene fortsetter å øke.

– Når denne beliggenheten dukket opp, følte vi at dette var et naturlig neste steg, forteller Haferkamp.

I Rogaland er det i dag fire Privatmegleren-kontor, hvorav et i Haugesund, to i Stavanger sentrum og et på Bryne.

Privatmegleren er blant de største aktørene i landets storbyer. Selv om vi ikke har verken ønsker eller ambisjon om å være størst, ser vi fortsatt vekstmulighet i Stavanger.

F.v.: Trym Bottolfs, Stine Haferkamp og Erlend Haglund. Foto: Jan Rune Berge
Selge bolig? Be oss om tilbud

Perfekt beliggenhet

Det nye kontorets plassering er ideell ifølge leder av det nye kontoret Erlend Haglund. Den erfarne megleren har 17 års erfaring som eiendomsmegler i Stavanger, hvorav elleve av disse som en del av Privatmegler-kjeden.

– Vi håpet å finne en plassering som var synlig og lett tilgjengelighet for kundene. Da vi kom over Kunstgalleriet, var det nok som å finne drømmeboligen. Et flott bygg med mye historie, plassert midt mellom flere bydeler med masse trafikk utenfor døren.

Tidligere eier Elin Halvorsen fra Kunstgalleriet.

Arnfinn Hanssen og Elin Halvorsen ved Kunstgalleriet har i en årrekke passet på og vedlikeholdt det flotte bygget. Nå tar Haglund over stafettpinnen.

– Vi kjøpte huset i 2004 og har hatt noen fine år i et trivelig og funksjonelt hus. Vi er nå på flyttefot og vurderer ulike lokasjoner. Mulig blir det en annen bydel, men vi vil uansett være godt synlige, sier Halvorsen.

De ser frem til å følge renoveringsprosessen av Madlaveien 75 og har tro på at huset vil framstå i en enda bedre utgave av seg selv når Privatmegleren overtar. Det føles trygt og riktig å overlate huset til nettopp dem, og vi ønsker dem lykke til.

For innen Privatmegleren åpner dørene, skal bygget igjennom vedlikehold og noe modernisering.

– Men du skal ikke se bort fra at vi forsøker å ta med oss noe av byggets historie inn i fremtiden, avslutter Haglund med et smil.

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat