Digital

– Dette var helt sykt.

SpaceX og Elon Musk har fått et forsprang med Falcon Heavy, mener kjent norsk astrofysiker.
Digital

Dette vil neppe TV-produsentene du skal vite

Kryptiske betegnelser som 4K, HDR og OLED. Spørsmål om innsynsvinkel, størrelse og lysstyrke. I tillegg koster det svært mange penger. Er det rart Per Kristian kvier seg for å kjøpe ny TV?
Digital

Advarer mot å svare «ja» til å delta i slike tester på Facebook

– Du har ingen garanti for at informasjonen om deg ikke utnyttes til for eksempel målrettet markedsføring, eller selges videre til sider du ikke ønsker å bli forbundet med, mener rådgiver ved norsk senter for informasjonssikring (NORSIS), Ole Anders Ulsrud.
Digital

Denne fikser DAB-problemet i bilen for en hundrelapp

En liten, billig spesial-USB-lader er alt du trenger for å fikse den tapte radiolyden i eldre biler. Teknologimagasinet har samlet årets billige og gode julegaveideer fra dingsefronten.
Digital

Dette googlet vi mest i 2017

Bitcoin, valget og populære TV-programmer. Dette påvirket hva vi nordmenn googlet i år.
Digital

OLED eller QLED? Ikke gå i TV-fella. Slik velger du riktig skjerm.

Stadig nye TV-teknologier kommer på markedet, og det blir bare vanskeligere og vanskeligere å velge i butikken. Hva trenger du egentlig og er det forskjell på en TV til 5000 og en til 25 000,-?
Digital

Her er årets beste kameraer

Kameraene har aldri vært bedre, men det er blitt vanskeligere å velge. La oss hjelpe deg.
Digital

Dette er de beste hodetelefonene vi har testet.

Teknologimagasinets Geir Amundsen har testet et sett med høretelefoner han anbefaler på det varmeste. Og de hører hva du gjør.
Digital

Vi har testet appen Apple vil bruke til å utkonkurrere kabel og parabol

Apple TV App skal samle alle strømmetilbudene dine på ett sted, slik at du slipper å veksle mellom apper. Vi har testet Silicon Valleys første forsøk på å utkonkurrere norske kabel- og parabolleverandører.
Digital

Se hvordan Iphone nå har fått skanner innebygd

Den nyeste Iphone-oppdateringen gjør at det digitale kan smelte inn i den virkelige verden. Vi har testet ut de nye mulighetene – en uke før lansering i Norge.
Til toppen