Digital

Dette googlet vi mest i 2017

Bitcoin, valget og populære TV-programmer. Dette påvirket hva vi nordmenn googlet i år.
Digital

OLED eller QLED? Ikke gå i TV-fella. Slik velger du riktig skjerm.

Stadig nye TV-teknologier kommer på markedet, og det blir bare vanskeligere og vanskeligere å velge i butikken. Hva trenger du egentlig og er det forskjell på en TV til 5000 og en til 25 000,-?
Digital

Her er årets beste kameraer

Kameraene har aldri vært bedre, men det er blitt vanskeligere å velge. La oss hjelpe deg.
Digital

Dette er de beste hodetelefonene vi har testet.

Teknologimagasinets Geir Amundsen har testet et sett med høretelefoner han anbefaler på det varmeste. Og de hører hva du gjør.
Digital

Vi har testet appen Apple vil bruke til å utkonkurrere kabel og parabol

Apple TV App skal samle alle strømmetilbudene dine på ett sted, slik at du slipper å veksle mellom apper. Vi har testet Silicon Valleys første forsøk på å utkonkurrere norske kabel- og parabolleverandører.
Digital

Se hvordan Iphone nå har fått skanner innebygd

Den nyeste Iphone-oppdateringen gjør at det digitale kan smelte inn i den virkelige verden. Vi har testet ut de nye mulighetene – en uke før lansering i Norge.
Digital

Her er det som irriterer mest med nye Iphone X

Iphone X blir den største oppdateringen av Iphone på mange år. Men flere ting irriterer. Vi går gjennom alt du trenger å vite i en Apple-spesial av Teknologimagasinet.
Digital

Ikke klikk deg inn på slike lenker

Skadevare sprer seg på Facebook. – De som har laget dette, har gjort det for å samle inn personlig informasjon, sier ekspert.
Digital

Teknologimagasinet: - Ikke bruk mobilabonnementet på ferien

Mobilene ser ut til bare å bli større og større. For Joacims del, som liker å ha musikk på øret når han trimmer, er mobilen alltid i veien. Per Kristian tror han har funnet svaret.
Til toppen