Hopp til innhold

Aftenposten

  • Nyheter
  • Meninger
  • Podkast
  • A-magasinet
  • Vink
Meny Lukk
  • Nyheter
  • Meninger
  • Podkast
  • A-magasinet
  • Vink
A-magasinet

Stjernekokken gleder seg til å bruke to måneder gammel melk

– Jeg skammer meg ikke over å være kresen.
A-magasinet

«Kjøkkenveien»:

– Jeg skammer meg ikke over å være kresen.

A-magasinet

På TV i kveld:

Kåre Magnus Bergh prøver fortsatt å finne ut av hva han skal bli. Han har en spesiell drøm.

A-magasinet

Monica Csango: – Det er utrolig hvor mange matregler noen har. Kan du ikke spise det du får servert, bli hjemme!

A-magasinet

Ny TV-serie: – Jeg spiser fire ganger om dagen

Sjefen for Deichman Bjørvika: – Jeg kan gå en dag uten mat, men ikke en dag uten å lese
A-magasinet

Sjefen for Deichman Bjørvika: – Jeg kan gå en dag uten mat, men ikke en dag uten å lese

A-magasinet

Et regneark styrer Fedon Lindbergs kjøkken. Setter av søndagen til å lage mat til hele uken.

I kjøleskapet er det noe han ikke vil at andre skal se
A-magasinet

Mannen bak «Gutta på Haugen»:

I kjøleskapet er det noe han ikke vil at andre skal se

Torgrim Eggen om matanmelder-jobben: - Jeg ble litt kvalm av det vi holdt på med
A-magasinet

Torgrim Eggen om matanmelder-jobben: - Jeg ble litt kvalm av det vi holdt på med

– Det rareste jeg har spist? Det er grevling
A-magasinet

Egil Hegerberg:

– Det rareste jeg har spist? Det er grevling

A-magasinet

Bestselger og matentusiast Benny Borg røper sine beste kokketips

A-magasinet

Han laget kaffe av egen avføring. Men én rett tuller ikke Markus Neby med.

– Mange har karbohydrat-angst. Når du tenker at banan er krise, er det gått helt galt.
A-magasinet

Løper Ingvill Måkestad Bovim:

– Mange har karbohydrat-angst. Når du tenker at banan er krise, er det gått helt galt.

A-magasinet

Einar Tørnquist: – Matlaging er absolutt det verste oppdraget i husholdningen

Da han solgte IT-firmaet sitt for millioner, fant han en ny lidenskap: Sjokolade
A-magasinet

Da han solgte IT-firmaet sitt for millioner, fant han en ny lidenskap: Sjokolade

– Vi feiret, ja, med litt champagne, her på kjøkkenet. Halve flasken sparte vi til det ble helg.
A-magasinet

Ny direktør i Vinmonopolet:

– Vi feiret, ja, med litt champagne, her på kjøkkenet. Halve flasken sparte vi til det ble helg.

Nazneen Østrem-Khan: Hit drar jeg for å spise godt i London
A-magasinet

Nazneen Østrem-Khan: Hit drar jeg for å spise godt i London

Emilie Nereng: - Det finnes ikke nei- eller fymat. Matgleden er viktigst
A-magasinet

Emilie Nereng: - Det finnes ikke nei- eller fymat. Matgleden er viktigst

– Er på evig jakt etter restauranter som ikke spiller musikk
A-magasinet

Jubilerende orkesterdirektør:

– Er på evig jakt etter restauranter som ikke spiller musikk

A-magasinet

Hun inspirerer over 170.000 følgere fra sitt lille studentkjøkken:

– Jeg prøver å leve minimalistisk

For skuespiller Ingvild Holthe Bygdnes (32) er mat, utholdenhet og vin vesentlig
A-magasinet

Hva krever det å stå på scenen i seks timer?

For skuespiller Ingvild Holthe Bygdnes (32) er mat, utholdenhet og vin vesentlig

A-magasinet

Wasabi-ekspert refser nordmenns bruk av planten:

– Å blande wasabien i soya er en katastrofe

A-magasinet

Sommermiddagen nytes best i båt og bør være selvfanget: – Det handler bare om vilje

Sommermiddagen nytes best i båt og bør være selvfanget: – Det handler bare om vilje
Her skal kjøttet få god tid til å bli ferdig. Noen ganger sovner middagsgjestene før maten står på bordet.
A-magasinet

Her skal kjøttet få god tid til å bli ferdig. Noen ganger sovner middagsgjestene før maten står på bordet.

Her er tipsene du trenger for en vellykket middag ute på tur
A-magasinet

Her er tipsene du trenger for en vellykket middag ute på tur

A-magasinet

Ole Ivars-sjefen fikk tyn da han skrev «Nei, så tjukk du har blitt». Men det var egentlig ment som en hevnsang.

Stortingspresidentens 17. mai-hilsen: Bruk ikke all energien på forberedelser
A-magasinet

Stortingspresidentens 17. mai-hilsen: Bruk ikke all energien på forberedelser

Slik finner du gratis mat – overalt i Norge
A-magasinet

Kjøkkensjef:

Slik finner du gratis mat – overalt i Norge

A-magasinet

Naturen står for hovedoppskriften på våre norske påskelam, mener lederen for Småbrukarlaget. Hvordan får bøndene til dét?

A-magasinet

Abid Raja bytter bort vinen med dessert på Venstre-møter

A-magasinet

Norske vaffel-idealister starter opp i New York

A-magasinet

8. mars-veteran Astri Nøklebye Heiberg: - Jeg anbefaler ferdigsuppe.

A-magasinet

Komiker Rigmor Galtung: – Regjeringsmedlemmene Erna, Trine og Siv er her, alle sammen, når jeg lager mat

Solveig Barstad: – Bare tull at poteter ikke er sunt
A-magasinet

Matkontroll hos «Matkontrollen».

Solveig Barstad: – Bare tull at poteter ikke er sunt

A-magasinet

På restauranter kan Linnéa Myhre være en så vanskelig gjest at kjæresten kan bli flau.

A-magasinet

Lilli Bendriss’ kjøkken er åndefri sone. Men gode energier bistår i matlagingen.

A-magasinet

Bjørn Farlund har ledet morgensendingene i over 20 år. Slik klarer Norges «vekkerur» å stå opp grytidlig - og likevel bevare energien.

A-magasinet

Knut Arild Hareide: «Å drikke cola med sukker får meg til å føle meg som en røyker»

A-magasinet

Tilbyr matkurs i julegave: – Gud er veldig til stede i sausen.

A-magasinet

Eddi Eidsvåg laget så sære boller at Bakerforeningen ville kaste ham ut: – De mente jeg ødela yrket

A-magasinet

Reklamedronningen Anne Gravingen (48) forsvant inn på kjøkkenet. Så skapte hun en ny folkefavoritt.

A-magasinet

Henriette Steenstrups mat-erkjennelse: – Jeg må ta et oppgjør med seg selv

Slik lager du pizzadeigen til Norges beste baker
A-magasinet

Slik lager du pizzadeigen til Norges beste baker

A-magasinet

Vidar Magnussen: – Jeg føler meg litt som en gullfisk på kjøkkenet, jeg begynner på scratch hver eneste gang.

A-magasinet

Gründer Kajsa Nylander: – Rettene skal være vakre, innbydende og «sexiga».

A-magasinet

Etter syv år som «veggis», oppdaget Heidi Nordby Lunde at hun hadde spist kjøtt hver fredag.

Norges nye landbruksminister har kuttet ut poteter, gulrøtter og mel. Nå raser han ned i vekt.
A-magasinet

Norges nye landbruksminister har kuttet ut poteter, gulrøtter og mel. Nå raser han ned i vekt.

Punk-kokken Mona Halvorsen har sin egen matfilosofi: – I alt hverdagsjaget kan ingen forlange at det skal «stekes ditt og heves datt».
A-magasinet

Punk-kokken Mona Halvorsen har sin egen matfilosofi: – I alt hverdagsjaget kan ingen forlange at det skal «stekes ditt og heves datt».

A-magasinet

Om sommeren bruker skuespiller Juni Dahr helst en huggestabbe som kjøkkenbenk

P3-profil Tuva Fellman tror hun har funnet den perfekte retten å servere gjester
A-magasinet

P3-profil Tuva Fellman tror hun har funnet den perfekte retten å servere gjester

Neste side
  • Tips Aftenposten
  • Send inn debattinnlegg
  • Logg over rettelser i Aftenposten

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. direktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Politisk redaktør: Kjetil B. Alstadheim
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
  • Redaktør avis og forlag: Audun Solberg
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo