Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Oslo
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk
  • A-magasinet
  • Oslo
  • Sport
  • Meninger
Stjernekokken gleder seg til å bruke to måneder gammel melk

Stjernekokken gleder seg til å bruke to måneder gammel melk

– Jeg skammer meg ikke over å være kresen.
«Kjøkkenveien»:

– Jeg skammer meg ikke over å være kresen.

A-MAGASINET / / For abonnenter
Sjefen for Deichman Bjørvika: – Jeg kan gå en dag uten mat, men ikke en dag uten å lese

Sjefen for Deichman Bjørvika: – Jeg kan gå en dag uten mat, men ikke en dag uten å lese

A-MAGASINET / / For abonnenter
Kåre Magnus Bergh prøver fortsatt å finne ut av hva han skal bli. Han har en spesiell drøm.

Kåre Magnus Bergh prøver fortsatt å finne ut av hva han skal bli. Han har en spesiell drøm.

Monica Csango: – Det er utrolig hvor mange matregler noen har. Kan du ikke spise det du får servert, bli hjemme!

Monica Csango: – Det er utrolig hvor mange matregler noen har. Kan du ikke spise det du får servert, bli hjemme!

I kjøleskapet er det noe han ikke vil at andre skal se
Mannen bak «Gutta på Haugen»:

I kjøleskapet er det noe han ikke vil at andre skal se

A-MAGASINET / / For abonnenter
Torgrim Eggen om matanmelder-jobben: - Jeg ble litt kvalm av det vi holdt på med

Torgrim Eggen om matanmelder-jobben: - Jeg ble litt kvalm av det vi holdt på med

A-MAGASINET / / For abonnenter
 Ny TV-serie: – Jeg spiser fire ganger om dagen

Ny TV-serie: – Jeg spiser fire ganger om dagen

Et regneark styrer Fedon Lindbergs kjøkken. Setter av søndagen til å lage mat til hele uken.

Et regneark styrer Fedon Lindbergs kjøkken. Setter av søndagen til å lage mat til hele uken.

– Det rareste jeg har spist? Det er grevling
Egil Hegerberg:

– Det rareste jeg har spist? Det er grevling

A-MAGASINET / / For abonnenter
– Mange har karbohydrat-angst. Når du tenker at banan er krise, er det gått helt galt.
Løper Ingvill Måkestad Bovim:

– Mange har karbohydrat-angst. Når du tenker at banan er krise, er det gått helt galt.

A-MAGASINET / / For abonnenter
Bestselger og matentusiast Benny Borg røper sine beste kokketips

Bestselger og matentusiast Benny Borg røper sine beste kokketips

Han laget kaffe av egen avføring. Men én rett tuller ikke Markus Neby med.

Han laget kaffe av egen avføring. Men én rett tuller ikke Markus Neby med.

Da han solgte IT-firmaet sitt for millioner, fant han en ny lidenskap: Sjokolade

Da han solgte IT-firmaet sitt for millioner, fant han en ny lidenskap: Sjokolade

A-MAGASINET / / For abonnenter
– Vi feiret, ja, med litt champagne, her på kjøkkenet. Halve flasken sparte vi til det ble helg.
Ny direktør i Vinmonopolet:

– Vi feiret, ja, med litt champagne, her på kjøkkenet. Halve flasken sparte vi til det ble helg.

A-MAGASINET / / For abonnenter
Nazneen Østrem-Khan: Hit drar jeg for å spise godt i London

Nazneen Østrem-Khan: Hit drar jeg for å spise godt i London

A-MAGASINET / / For abonnenter
Emilie Nereng: - Det finnes ikke nei- eller fymat. Matgleden er viktigst

Emilie Nereng: - Det finnes ikke nei- eller fymat. Matgleden er viktigst

A-MAGASINET / / For abonnenter
Einar Tørnquist: – Matlaging er absolutt det verste oppdraget i husholdningen

Einar Tørnquist: – Matlaging er absolutt det verste oppdraget i husholdningen

– Er på evig jakt etter restauranter som ikke spiller musikk
Jubilerende orkesterdirektør:

– Er på evig jakt etter restauranter som ikke spiller musikk

A-MAGASINET / / For abonnenter
For skuespiller Ingvild Holthe Bygdnes (32) er mat, utholdenhet og vin vesentlig
Hva krever det å stå på scenen i seks timer?

For skuespiller Ingvild Holthe Bygdnes (32) er mat, utholdenhet og vin vesentlig

A-MAGASINET / / For abonnenter
– Jeg prøver å leve minimalistisk

– Jeg prøver å leve minimalistisk

Her skal kjøttet få god tid til å bli ferdig. Noen ganger sovner middagsgjestene før maten står på bordet.

Her skal kjøttet få god tid til å bli ferdig. Noen ganger sovner middagsgjestene før maten står på bordet.

A-MAGASINET / / For abonnenter
Her er tipsene du trenger for en vellykket middag ute på tur

Her er tipsene du trenger for en vellykket middag ute på tur

A-MAGASINET / / For abonnenter
– Å blande wasabien i soya er en katastrofe

– Å blande wasabien i soya er en katastrofe

Sommermiddagen nytes best i båt og bør være selvfanget: – Det handler bare om vilje

Sommermiddagen nytes best i båt og bør være selvfanget: – Det handler bare om vilje

Stortingspresidentens 17. mai-hilsen: Bruk ikke all energien på forberedelser

Stortingspresidentens 17. mai-hilsen: Bruk ikke all energien på forberedelser

A-MAGASINET / / For abonnenter
Ole Ivars-sjefen fikk tyn da han skrev «Nei, så tjukk du har blitt». Men det var egentlig ment som en hevnsang.

Ole Ivars-sjefen fikk tyn da han skrev «Nei, så tjukk du har blitt». Men det var egentlig ment som en hevnsang.

Slik finner du gratis mat – overalt i Norge
Kjøkkensjef:

Slik finner du gratis mat – overalt i Norge

A-MAGASINET / / For abonnenter
Solveig Barstad: – Bare tull at poteter ikke er sunt
Matkontroll hos «Matkontrollen».

Solveig Barstad: – Bare tull at poteter ikke er sunt

A-MAGASINET / / For abonnenter
Naturen står for hovedoppskriften på våre norske påskelam, mener lederen for Småbrukarlaget. Hvordan får bøndene til dét?

Naturen står for hovedoppskriften på våre norske påskelam, mener lederen for Småbrukarlaget. Hvordan får bøndene til dét?

Abid Raja bytter bort vinen med dessert på Venstre-møter

Abid Raja bytter bort vinen med dessert på Venstre-møter

Slik lager du pizzadeigen til Norges beste baker

Slik lager du pizzadeigen til Norges beste baker

A-MAGASINET / / For abonnenter
Norges nye landbruksminister har kuttet ut poteter, gulrøtter og mel. Nå raser han ned i vekt.

Norges nye landbruksminister har kuttet ut poteter, gulrøtter og mel. Nå raser han ned i vekt.

A-MAGASINET / / For abonnenter
Norske vaffel-idealister starter opp i New York

Norske vaffel-idealister starter opp i New York

Punk-kokken Mona Halvorsen har sin egen matfilosofi: – I alt hverdagsjaget kan ingen forlange at det skal «stekes ditt og heves datt».

Punk-kokken Mona Halvorsen har sin egen matfilosofi: – I alt hverdagsjaget kan ingen forlange at det skal «stekes ditt og heves datt».

A-MAGASINET / / For abonnenter
P3-profil Tuva Fellman tror hun har funnet den perfekte retten å servere gjester

P3-profil Tuva Fellman tror hun har funnet den perfekte retten å servere gjester

A-MAGASINET / / For abonnenter
8. mars-veteran Astri Nøklebye Heiberg: - Jeg anbefaler ferdigsuppe.

8. mars-veteran Astri Nøklebye Heiberg: - Jeg anbefaler ferdigsuppe.

Komiker Rigmor Galtung: – Regjeringsmedlemmene Erna, Trine og Siv er her, alle sammen, når jeg lager mat

Komiker Rigmor Galtung: – Regjeringsmedlemmene Erna, Trine og Siv er her, alle sammen, når jeg lager mat

På restauranter kan Linnéa Myhre være en så vanskelig gjest at kjæresten kan bli flau.

På restauranter kan Linnéa Myhre være en så vanskelig gjest at kjæresten kan bli flau.

Bjørn Farlund har ledet morgensendingene i over 20 år. Slik klarer Norges «vekkerur» å stå opp grytidlig - og likevel bevare energien.

Bjørn Farlund har ledet morgensendingene i over 20 år. Slik klarer Norges «vekkerur» å stå opp grytidlig - og likevel bevare energien.

Lilli Bendriss’ kjøkken er åndefri sone. Men gode energier bistår i matlagingen.

Lilli Bendriss’ kjøkken er åndefri sone. Men gode energier bistår i matlagingen.

Knut Arild Hareide: «Å drikke cola med sukker får meg til å føle meg som en røyker»

Knut Arild Hareide: «Å drikke cola med sukker får meg til å føle meg som en røyker»

Tilbyr matkurs i julegave: – Gud er veldig til stede i sausen.

Tilbyr matkurs i julegave: – Gud er veldig til stede i sausen.

Reklamedronningen Anne Gravingen (48) forsvant inn på kjøkkenet. Så skapte hun en ny folkefavoritt.

Reklamedronningen Anne Gravingen (48) forsvant inn på kjøkkenet. Så skapte hun en ny folkefavoritt.

Eddi Eidsvåg laget så sære boller at Bakerforeningen ville kaste ham ut: – De mente jeg ødela yrket

Eddi Eidsvåg laget så sære boller at Bakerforeningen ville kaste ham ut: – De mente jeg ødela yrket

Henriette Steenstrups mat-erkjennelse: – Jeg må ta et oppgjør med seg selv

Henriette Steenstrups mat-erkjennelse: – Jeg må ta et oppgjør med seg selv

Etter syv år som «veggis», oppdaget Heidi Nordby Lunde at hun hadde spist kjøtt hver fredag.

Etter syv år som «veggis», oppdaget Heidi Nordby Lunde at hun hadde spist kjøtt hver fredag.

Vidar Magnussen: – Jeg føler meg litt som en gullfisk på kjøkkenet, jeg begynner på scratch hver eneste gang.

Vidar Magnussen: – Jeg føler meg litt som en gullfisk på kjøkkenet, jeg begynner på scratch hver eneste gang.

Gründer Kajsa Nylander: – Rettene skal være vakre, innbydende og «sexiga».

Gründer Kajsa Nylander: – Rettene skal være vakre, innbydende og «sexiga».

Om sommeren bruker skuespiller Juni Dahr helst en huggestabbe som kjøkkenbenk

Om sommeren bruker skuespiller Juni Dahr helst en huggestabbe som kjøkkenbenk

Neste side
  • Tips til Aftenposten
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. direktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Politisk redaktør: Kjetil B. Alstadheim
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo