A-magasinet På TV i kveld: Kåre Magnus Bergh prøver fortsatt å finne ut av hva han skal bli. Han har en spesiell drøm.
A-magasinet Monica Csango: – Det er utrolig hvor mange matregler noen har. Kan du ikke spise det du får servert, bli hjemme!
A-magasinet Et regneark styrer Fedon Lindbergs kjøkken. Setter av søndagen til å lage mat til hele uken.
A-magasinet Løper Ingvill Måkestad Bovim:– Mange har karbohydrat-angst. Når du tenker at banan er krise, er det gått helt galt.
A-magasinet Ny direktør i Vinmonopolet: – Vi feiret, ja, med litt champagne, her på kjøkkenet. Halve flasken sparte vi til det ble helg.
A-magasinet Jubilerende orkesterdirektør:– Er på evig jakt etter restauranter som ikke spiller musikk
A-magasinet Hun inspirerer over 170.000 følgere fra sitt lille studentkjøkken:– Jeg prøver å leve minimalistisk
A-magasinet Hva krever det å stå på scenen i seks timer? For skuespiller Ingvild Holthe Bygdnes (32) er mat, utholdenhet og vin vesentlig
A-magasinet Wasabi-ekspert refser nordmenns bruk av planten:– Å blande wasabien i soya er en katastrofe
A-magasinet Her skal kjøttet få god tid til å bli ferdig. Noen ganger sovner middagsgjestene før maten står på bordet.
A-magasinet Ole Ivars-sjefen fikk tyn da han skrev «Nei, så tjukk du har blitt». Men det var egentlig ment som en hevnsang.
A-magasinet Naturen står for hovedoppskriften på våre norske påskelam, mener lederen for Småbrukarlaget. Hvordan får bøndene til dét?
A-magasinet Komiker Rigmor Galtung: – Regjeringsmedlemmene Erna, Trine og Siv er her, alle sammen, når jeg lager mat
A-magasinet Bjørn Farlund har ledet morgensendingene i over 20 år. Slik klarer Norges «vekkerur» å stå opp grytidlig - og likevel bevare energien.
A-magasinet Eddi Eidsvåg laget så sære boller at Bakerforeningen ville kaste ham ut: – De mente jeg ødela yrket
A-magasinet Reklamedronningen Anne Gravingen (48) forsvant inn på kjøkkenet. Så skapte hun en ny folkefavoritt.
A-magasinet Vidar Magnussen: – Jeg føler meg litt som en gullfisk på kjøkkenet, jeg begynner på scratch hver eneste gang.
A-magasinet Etter syv år som «veggis», oppdaget Heidi Nordby Lunde at hun hadde spist kjøtt hver fredag.
A-magasinet Norges nye landbruksminister har kuttet ut poteter, gulrøtter og mel. Nå raser han ned i vekt.
A-magasinet Punk-kokken Mona Halvorsen har sin egen matfilosofi: – I alt hverdagsjaget kan ingen forlange at det skal «stekes ditt og heves datt».