Sjefen for Deichman Bjørvika: – Jeg kan gå en dag uten mat, men ikke en dag uten å lese A-MAGASINET / / For abonnenter
Monica Csango: – Det er utrolig hvor mange matregler noen har. Kan du ikke spise det du får servert, bli hjemme!
Mannen bak «Gutta på Haugen»: I kjøleskapet er det noe han ikke vil at andre skal se A-MAGASINET / / For abonnenter
Torgrim Eggen om matanmelder-jobben: - Jeg ble litt kvalm av det vi holdt på med A-MAGASINET / / For abonnenter
Løper Ingvill Måkestad Bovim: – Mange har karbohydrat-angst. Når du tenker at banan er krise, er det gått helt galt. A-MAGASINET / / For abonnenter
Da han solgte IT-firmaet sitt for millioner, fant han en ny lidenskap: Sjokolade A-MAGASINET / / For abonnenter
Ny direktør i Vinmonopolet: – Vi feiret, ja, med litt champagne, her på kjøkkenet. Halve flasken sparte vi til det ble helg. A-MAGASINET / / For abonnenter
Emilie Nereng: - Det finnes ikke nei- eller fymat. Matgleden er viktigst A-MAGASINET / / For abonnenter
Jubilerende orkesterdirektør: – Er på evig jakt etter restauranter som ikke spiller musikk A-MAGASINET / / For abonnenter
Hva krever det å stå på scenen i seks timer? For skuespiller Ingvild Holthe Bygdnes (32) er mat, utholdenhet og vin vesentlig A-MAGASINET / / For abonnenter
Her skal kjøttet få god tid til å bli ferdig. Noen ganger sovner middagsgjestene før maten står på bordet. A-MAGASINET / / For abonnenter
Stortingspresidentens 17. mai-hilsen: Bruk ikke all energien på forberedelser A-MAGASINET / / For abonnenter
Ole Ivars-sjefen fikk tyn da han skrev «Nei, så tjukk du har blitt». Men det var egentlig ment som en hevnsang.
Matkontroll hos «Matkontrollen». Solveig Barstad: – Bare tull at poteter ikke er sunt A-MAGASINET / / For abonnenter
Naturen står for hovedoppskriften på våre norske påskelam, mener lederen for Småbrukarlaget. Hvordan får bøndene til dét?
Norges nye landbruksminister har kuttet ut poteter, gulrøtter og mel. Nå raser han ned i vekt. A-MAGASINET / / For abonnenter
Punk-kokken Mona Halvorsen har sin egen matfilosofi: – I alt hverdagsjaget kan ingen forlange at det skal «stekes ditt og heves datt». A-MAGASINET / / For abonnenter
P3-profil Tuva Fellman tror hun har funnet den perfekte retten å servere gjester A-MAGASINET / / For abonnenter
Komiker Rigmor Galtung: – Regjeringsmedlemmene Erna, Trine og Siv er her, alle sammen, når jeg lager mat
Bjørn Farlund har ledet morgensendingene i over 20 år. Slik klarer Norges «vekkerur» å stå opp grytidlig - og likevel bevare energien.
Vidar Magnussen: – Jeg føler meg litt som en gullfisk på kjøkkenet, jeg begynner på scratch hver eneste gang.