Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Oslo
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk
  • A-magasinet
  • Oslo
  • Sport
  • Meninger
Kokkens tips: Glem krydderposene – slik setter du en ekstra spiss på maten
A-magasinet

Kokkens tips: Glem krydderposene – slik setter du en ekstra spiss på maten

16. Mai
«Jeg er ikke lenger i tvil: Hvit asparges er best»
A-magasinet

Henrik J. Henriksen

«Jeg er ikke lenger i tvil: Hvit asparges er best»

11. Mai
Har du krem, frukt og sukkerbrød i skapet? Prøv denne desserten!
A-magasinet

Har du krem, frukt og sukkerbrød i skapet? Prøv denne desserten!

29. April
Synes du det er klønete å lage små dumplings? Gå ukrainsk, og lag dem store!
A-magasinet

Synes du det er klønete å lage små dumplings? Gå ukrainsk, og lag dem store!

16. April
Dropp kjøttbollene og prøv heller denne libanesiske kjøttpuddingen.
A-magasinet

Dropp kjøttbollene og prøv heller denne libanesiske kjøttpuddingen.

01. April
Kylling Kyiv ble først laget på et kjøkken i Paris. Nå er den en av Ukrainas nasjonalretter.
A-magasinet

Kylling Kyiv ble først laget på et kjøkken i Paris. Nå er den en av Ukrainas nasjonalretter.

28. Mars
Prøv deg på den mexicanske frokostklassikeren
A-magasinet

Prøv deg på den mexicanske frokostklassikeren

25. Mars
Å steke risen litt for lenge, kan bli skikkelig god mat
A-magasinet

Å steke risen litt for lenge, kan bli skikkelig god mat

12. Mars
Gjør stas på en klassiker! Her er pølse i brød 2.0
A-magasinet

Gjør stas på en klassiker! Her er pølse i brød 2.0

05. Mars
To spiseskjeer av disse frøene har like mye proteiner som et egg
A-magasinet

To spiseskjeer av disse frøene har like mye proteiner som et egg

26. Februar
Når vi er syke, trenger vi god, hjemmelaget mat. Her er tre enkle oppskrifter.
A-magasinet

Når vi er syke, trenger vi god, hjemmelaget mat. Her er tre enkle oppskrifter.

18. Februar
Henrik J. Henriksen har finpusset på denne brødoppskriften i ti år. Nå er den perfekt.
A-magasinet

Henrik J. Henriksen har finpusset på denne brødoppskriften i ti år. Nå er den perfekt.

05. Mars
Chili con carne. Ikke omvendt.
A-magasinet

Matskolen:

Chili con carne. Ikke omvendt.

03. Februar
Varm skrotten med  dampende nudelsuppe. Her er ingrediensene du trenger.
A-magasinet

Varm skrotten med dampende nudelsuppe. Her er ingrediensene du trenger.

29. Januar
Lag nydelig frokostbrød med minimalt arbeid
A-magasinet

Lag nydelig frokostbrød med minimalt arbeid

21. Januar
A-magasinet

God, bærekraftig, sunn og billig. I denne fisken får du alt.

A-magasinet

Denne kan gi fredagstacoen et løft

07. Januar
Denne kan gi fredagstacoen et løft
A-magasinet

Henrik J. Henriksen fulgte en satengkledd georgier i Amsterdam og fikk et himmelsk østersmåltid

30. Desember
Henrik J. Henriksen fulgte en satengkledd georgier i Amsterdam og fikk et himmelsk østersmåltid
A-magasinet

Henrik J. Henriksen:

Dette er en av de enkleste og deiligst trøffeloppskriftene jeg vet om

Dette er en av de enkleste og deiligst trøffeloppskriftene jeg vet om
17. Desember
A-magasinet

Matskolen: Slik unngår du at osten på gratengen blir et uelegant gummilag

13. Desember
Matskolen: Slik unngår du at osten på gratengen blir et uelegant gummilag
Forskjellen på flatbrød rett fra takken og vellagret fra hytteskapet? Akkurat så stor som du kan tenke deg.
A-magasinet

Forskjellen på flatbrød rett fra takken og vellagret fra hytteskapet? Akkurat så stor som du kan tenke deg.

04. Desember
Vil du bli en meze-racer? Da gyver du løs på denne godbiten!
A-magasinet

Vil du bli en meze-racer? Da gyver du løs på denne godbiten!

26. November
«Jeg har alltid hatet sukat. Til nå.»
A-magasinet

Kokk Henrik J.Henriksen:

«Jeg har alltid hatet sukat. Til nå.»

22. November
Harde utenpå og flytende inni. Det er målet når du lager bitterballen.
A-magasinet

Harde utenpå og flytende inni. Det er målet når du lager bitterballen.

12. November
A-magasinet

Vi har glemt å servere kald fisk. Det må vi gjøre noe med.

10. November
Vi har glemt å servere kald fisk. Det må vi gjøre noe med.
Dette er noe av det sunneste du kan spise. Det er det flere grunner til.
A-magasinet

Dette er noe av det sunneste du kan spise. Det er det flere grunner til.

01. November
De er ganske bitre og smaker brent. Men blandet med smør og andre godsaker er disse ertene nydelige til lam.
A-magasinet

De er ganske bitre og smaker brent. Men blandet med smør og andre godsaker er disse ertene nydelige til lam.

23. Oktober
Bein er ikke avfall! Kokk Henrik J. Henriksen deler sine beste tips.
A-magasinet

Bein er ikke avfall! Kokk Henrik J. Henriksen deler sine beste tips.

16. Oktober
Det enkle, blanke og luftige brytebrødet passer til alt
A-magasinet

Det enkle, blanke og luftige brytebrødet passer til alt

08. Oktober
Kokk Henrik J. Henriksen mener ostesmørbrødet blir bedre med denne ingrediensen
A-magasinet

Kokk Henrik J. Henriksen mener ostesmørbrødet blir bedre med denne ingrediensen

01. Oktober
A-magasinet

Mais med smør er godt. Dette er bedre.

26. September
Mais med smør er godt. Dette er bedre.
Hva gjør du med plommene? Mikser digg dessert på 5 minutter
A-magasinet

Hva gjør du med plommene? Mikser digg dessert på 5 minutter

27. September
Henrik J. Henriksen: – Heltørket steinsopp er like essensiell som pepper og laurbær på kjøkkenet mitt
A-magasinet

Henrik J. Henriksen: – Heltørket steinsopp er like essensiell som pepper og laurbær på kjøkkenet mitt

12. September
Denne frukten er bitter. Men får fantastisk smak om du vet hvordan du skal behandle den.
A-magasinet

Henrik J. Henriksen:

Denne frukten er bitter. Men får fantastisk smak om du vet hvordan du skal behandle den.

04. September
Henrik J. Henriksen anbefaler en neve quinoa i salaten. Da blir du mett.
A-magasinet

Henrik J. Henriksen anbefaler en neve quinoa i salaten. Da blir du mett.

25. August
A-magasinet

Squashen er ikke så kjedelig som du kanskje tror

23. August
Squashen er ikke så kjedelig som du kanskje tror
– Spør etter geitekjøtt!
A-magasinet

Henrik Henriksen:

– Spør etter geitekjøtt!

11. August
A-magasinet

Slik unngår du at auberginen smaker svamp

09. August
Slik unngår du at auberginen smaker svamp
Prøv en deilig kålsalat i sommer
A-magasinet

Prøv en deilig kålsalat i sommer

30. Juli
Ikke bruk nypoteten bare som tilbehør!
A-magasinet

Ikke bruk nypoteten bare som tilbehør!

23. Juli
Prøv deg på «masterchef-iskaken»
A-magasinet

Prøv deg på «masterchef-iskaken»

16. Juli
Vi må finne tilbake til den opprinnelige meningen med kabaret
A-magasinet

Vi må finne tilbake til den opprinnelige meningen med kabaret

10. Juli
Fersk fisk og masse smørsaus. Så enkelt kan det gjøres.
A-magasinet

Fersk fisk og masse smørsaus. Så enkelt kan det gjøres.

04. Juli
Det ser kanskje ut som pizza, men er noe helt annet
A-magasinet

Det ser kanskje ut som pizza, men er noe helt annet

25. Juni
Aprikosterte er den perfekte sommerdesserten
A-magasinet

Aprikosterte er den perfekte sommerdesserten

20. Juni
Vanlige tomater vil aldri smake det samme etter at du har prøvd disse
A-magasinet

Vanlige tomater vil aldri smake det samme etter at du har prøvd disse

12. Juni
Trodde du at du hadde smakt ekte wasabi?
A-magasinet

Trodde du at du hadde smakt ekte wasabi?

02. Juni
Dette kjøttstykket pleide slakteren å beholde selv
A-magasinet

Lav pris og mye smak:

Dette kjøttstykket pleide slakteren å beholde selv

28. Mai
Fritert artisjokk er verdt all oljen
A-magasinet

Fritert artisjokk er verdt all oljen

20. Mai
Husker du denne klassikeren? Man trenger to ting for å lage en fantastisk rekecocktail.
A-magasinet

Husker du denne klassikeren? Man trenger to ting for å lage en fantastisk rekecocktail.

18. Mai
Neste side
  • Tips til Aftenposten
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. direktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Politisk redaktør: Kjetil B. Alstadheim
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo