A-magasinet Kylling Kyiv ble først laget på et kjøkken i Paris. Nå er den en av Ukrainas nasjonalretter.28. Mars
A-magasinet Når vi er syke, trenger vi god, hjemmelaget mat. Her er tre enkle oppskrifter.18. Februar
A-magasinet Henrik J. Henriksen har finpusset på denne brødoppskriften i ti år. Nå er den perfekt.05. Mars
A-magasinet Henrik J. Henriksen fulgte en satengkledd georgier i Amsterdam og fikk et himmelsk østersmåltid30. Desember
A-magasinet Henrik J. Henriksen: Dette er en av de enkleste og deiligst trøffeloppskriftene jeg vet om17. Desember
A-magasinet Forskjellen på flatbrød rett fra takken og vellagret fra hytteskapet? Akkurat så stor som du kan tenke deg.04. Desember
A-magasinet De er ganske bitre og smaker brent. Men blandet med smør og andre godsaker er disse ertene nydelige til lam.23. Oktober
A-magasinet Kokk Henrik J. Henriksen mener ostesmørbrødet blir bedre med denne ingrediensen 01. Oktober
A-magasinet Henrik J. Henriksen: – Heltørket steinsopp er like essensiell som pepper og laurbær på kjøkkenet mitt12. September
A-magasinet Henrik J. Henriksen: Denne frukten er bitter. Men får fantastisk smak om du vet hvordan du skal behandle den.04. September
A-magasinet Husker du denne klassikeren? Man trenger to ting for å lage en fantastisk rekecocktail. 18. Mai