A-magasinet Tahini sto på menyen flere tusen år før noen snakket om veganretter. Her får du fire varianter av en.
A-magasinet Har du kastet lass med rekeskall opp gjennom årene? Slutt med det! Kok heller kraft på dem.
A-magasinet Bakte gulrøtter. Sprøstekte jordskokker. Vintergrønnsakene smaker fortsatt best på vinteren.
A-magasinet Har du gammelt brød liggende? Damp det, tilsett litt diverse, og du får et nydelig tilbehør til kjøttgryta.
A-magasinet Du kan med hell putte all slags kraftige oster i ovnen. Slik lager du fritert småost med grønn salat.
A-magasinet Hva skal du gjøre med restene av pinnekjøtt? Prøver du denne oppskriften, vil du neppe angre.
A-magasinet Glem tørre kjøttstrimler som svømmer i saus. Her er oppskriften på en ekte biff stroganoff.
A-magasinet Kokken tar gjerne en kake til kveldsmat. For hva kan være feil med dadler, nøtter, honning og sjokolade?
A-magasinet November – tid for kraftkostSlik lager du gratinert mos av røkt fisk, potet og brunet smør
A-magasinet Prøv fersk rosenkål med parmesan og pistasjnøtter. Det er nydelig som forrett eller kveldsmåltid i høstmørket.
A-magasinet En med pekannøtter. Og en med blåbær og honning. Her er to sunne oppskrifter på eplekake.
A-magasinet Mais og ris og en klatt smør – barn elsker det. Tilsett litt mer smak, og voksne elsker det.
A-magasinet Kokk Henrik J. Henriksen:Har du sett «Gudfaren 3»? Da vet du hvor dødelige sicilianske canneloni kan være.
A-magasinet MatskolenHøres det mye ut med frityrstekt pasta med smeltet ost? Da har du ikke smakt det.
A-magasinet Fantastisk som ølsnacks og nydelig hovedingrediens i middagsretter. Hva snakker vi om? En frukt, faktisk.
A-magasinet Henrik J. Henriksen: Saus av fermentert fisk er perfekt til oksekjøtt. Slik lager du nudelsalaten som får tennene til å løpe i vann.
A-magasinet Lag en stor porsjon klippfisk med aïoli til middag. Dagen etter lager du verdens beste sandwich av restene.
A-magasinet Alkoholiserte kirsebær er giftige i store mengder. Men deilige i små. Slik lager egen kirsebærlikør.
A-magasinet Instagram-vennlig og frisktDet finnes noen ville historier om hvor fargen kommer fra. Slik lager du rosa limonade.
A-magasinet Kylling Kyiv ble først laget på et kjøkken i Paris. Nå er den en av Ukrainas nasjonalretter.