Roald Strand.

Dr. Roald Strand ved Kilden Helse i Oslo er utdannet lege fra universitetet i Oslo i 1986 og har bred erfaring innen allmennmedisin. Han spesialiserte seg på miljø og ernæringsmedisin i USA og England i 1995-97 og jobber i dag mest med kosthold og ernæring der han bruker prinsipper fra "ortomolekylær medisin" og "functional medicin"i sin daglige praksis. Han er en av syv livsstilseksperter som i samarbeide med nettstedet Klikk.no, inngår i vårt livsstilspanel som svarer på lesernes spørsmål. Spørsmål om Helse

Dr. Strand tilbyr også en rekke laboratorieanalyser langt ut over det som vanligvis gjøres av norske leger og sykehus gjennom nært samarbeid med ledene spesialister og laboratorier i mange land. Eksempler er fullblodsanalyser mhp mineral /vitaminstatus, avanserte matintoleransetester, samt funksjonelle tarmundersøkelser.

Dr. Roald Strand driver i dag Kilden Helse, et tverrfaglig helsesenter der leger, akupunktører, homeopater og massører jobber i et faglig felleskap på tvers av profesjonsgrensene. Kilden Helse mottok i juni 2004 årets brobyggerpris fra forbukerorganisasjonen Fritt Helsevalg for å tilby sine pasienter et bredt utvalg av behandlingsformer, både alternative- og skolemedisinske.

- Vi tror at kilden til helse ligger i oss selv. Ved å bruke anerkjente metoder innenfor både skolemedisin og alternativ og komplementær medisin, mener vi at vi sammen med pasientene kan oppnå bedre helse, sier Dr. Roald Strand.

Tilbake til livsstilseksperteneLes også

Siste fra Helse