Y
GettyImages-1028057054.jpg

Aftenposten Junior ble åpnet for alle da skolene stengte, for å gi barna en trygg nyhetskilde i en uoversiktlig situasjon. Samtidig så vi at avisen også var et godt læringsmiddel for lærerne, og digital tilgang gjorde at mange brukte Aftenposten Junior som en del av den nye hjemmeskolehverdagen. Nå som skolene har gjenåpnet, er det naturlig for oss å stenge den digitale tilgangen igjen. Fordi vi vet at mange sjonglerer mellom skole og hjemmeskole, vil vi allikevel vente med å gjøre dette til 1. juni.

Vi vil takke alle lærere som har brukt Aftenposten Junior i denne perioden – det er et bevis på at det innholdet vi produserer er godt, og at dere setter pris på journalistikken vi lager.  Løsningen vi valgte å åpne er et produkt som er tilpasset privatmarkedet. Vi jobber nå med et spesialtilpasset produkt til skolen, som vi kommer til å presentere til høsten.

Vil du vite mer om dette, eller har lyst til å være med på å teste løsningen, kan du kontakte oss på juniorskole@aftenposten.no

Takk til alle som har hatt glede av, og lest oss, i denne perioden, det setter vi stor pris på!


Gratis tilgang til Aftenposten Junior stenger nå som skolene har åpnet

Junior_arkiv.png

På desktop (pc/mac):

1. Gå inn på magasinpluss.no

2. Finn frem til Aftenposten Junior ved å trykk på pilen (->) ved siden av de andre magasinene, eller scroll deg ned på siden.

3. Trykk på avisen, deretter på knappen «Les i nettleser».

4. I menyen på høyre side kan du søke deg frem til det du vil lese om ved å trykke på forstørrelsesglasset.

5. Finn tidligere utgaver av Aftenposten Junior ved å trykke på ikonet i menylinjen som forklart på bildet:
Forklarer nyhetsbildet

Barn og unge får med seg hva som skjer i nyhetene, men forstår ikke alltid hvordan det henger sammen. I Aftenposten Junior dekker vi det som skjer på en måte barna lettere kan forstå.

Se dagens pressekonferanse med Erna Solberg, kunnskapsminister Guri Melby og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad her klokken 12.00:

Her er den første pressekonferansen for barn som ble holdt av statsminister Erna Solberg i mars:

2020