Y

Prøv 1 utgave for kun kr 1.

Vi feirer 10-årsjubileum!

Eye, Black, Rectangle, Triangle, Font

Per A. Borglunds topp 5 oppskrifter fra Arne Brimi.

«Velkommen til en helt!» var overskriften på artikkelen der jeg ønsket Arne Brimi velkommen som fast bidragsyter i Mat fra Norge i 2017.

Fem år etter har jeg plukket ut fem av mine absolutte favoritter fra Arne Brimis månedlige spalte. Har disse rettene noe til felles? Jo, de er enkle. De ser ikke nødvendigvis veldig fancy ut. Men du verden som det smaker!




SOSEKJØTT
Når det er kaldt og mørkt ute, smaker det ekstra godt med ei varmende kjøttgryte. Arne Brimi har funnet fram en gammel og god oppskrift på sosekjøtt.
Trykk for å se oppskriften
KJE I GRYTE
Dette er en klassiker som alle klarer å lage. Kje er det optimale å bruke, men du kan også lage denne retten med store lår av kylling, eller lammekjøtt.
Trykk for å se oppskriften
GRØNN SUPPE OG HVIT FISK
Hvit fisk smaker nydelig i en ertesuppe. En enkel og smaksrik kombinasjon.
Trykk for å se oppskriften
VARMRØYKT KVEITE
Kveite er godt, men blir ekstra god når den røykes i utekjøkkenet.
Trykk for å se oppskriften
GRILLEDE GRØNNSAKER MED GULROTVINAIGRETTE OG URTEOLJE
Alle grønnsaker kan grilles! Bare prøv deg fram, og bruk det du liker godt.
Trykk for å se oppskriften