Kultur

Closer: En småmorsom hilsen fra 90-tallet

Fire gode skuespillere hater, elsker og sviker hverandre i en tragikomedie som dessverre er like irriterende som morsom.
Kultur

True crime: – Vi må være bevisst på makten vi har

Skaperen bak den prisvinnende amerikanske podkasten «In the Dark» mener at politiet bruker «den perfekte forbrytelse» for ofte som unnskylding til å ikke løse saker.
Kultur

Fire true crime-serier å se opp for

Enten du liker å lytte eller se på true crime-serier har du mye å se frem til. Her er tre favoritter som får ny sesong – og en nykommer.
Kultur

NRK taper, fordobling på FM

Landets tre største radiokanaler taper lyttere: – Motstanden mot DAB er betydelig, fastslår Pål Lomeland i Lokalradioforbundet.
Kultur

Schibsted lager egen mediedivisjon

Schibsted løsriver Finn.no og rubrikktjenestene fra mediene, og oppretter to separate divisjoner i selskapet.
Kultur

Hjelp, vi er advokater!

Aber Bergen senker skuldrene og serverer en uhøytidelig og frekk variant av Varg Veums bergenshistorier.
Kultur

Godt manus, dørgende kjedelig teater

Hemmelige møter under Osloprosessen er blitt et drivende teatermanus. Dessverre er det dørgende kjedelig på scenen i London.
Kultur

Her er vinnerne etter en politisk ladet Emmy-utdeling

Den dystopiske TV-serien «The Handmaid's Tale» vant pris for beste dramaserie på en Emmy-utdeling der president Donald Trump ble kritisert i taler og vitser.
Kultur

Det norske trollet er utrydningstruet

NORSK ANIMASJONSFILM: I gamle dager fantes det troll i hele Norge, men nå er det bare ett igjen. Det siste norske trollet er ensomt og bor under en bro på Totenfoss. (Regi: Pjotr Sapegin.)
Til toppen