Sir Paul klar for fest i Norge

Paul McCartney spiller i Telenor Arena tirsdag.

Paul McCartney spilte for 60 000 publikummere lørdag. Tirsdag spiller han på Telenor Arena.

Tirsdag kveld kommer den den verdenskjente artisten Paul McCartney til Norge for å spille en eksklusiv konsert i Telenor Arena på Fornebu. Aftenpostens anmelder gav konserten han holdt på Roskildefestivalen lørdag, toppkarakter.

Les anmeldelsen her:

Les også

Klassisk Paul McCartney

«Nesten tre timer på scenen, med et fantastisk band i ryggen. Sololåter, Wings-låter, og selvfølgelig en haug med The Beatles-låter. Ikke alle like fantastiske, det må i ærlighetens navn sies, uten at de svakere minuttene spilte noen som helst rolle. Det ble en klassisk kveld. Med pophistoriens kanskje aller største» skriver vår anmelder.

Klar for en fest

Konserten i Telenor Arena er en del av McCartneys «Out There»-turné. Turneen har siden premièren for 18 måneder siden, blitt sett av to millioner rundt om i verden. Så langt har Paul og bandet hans gjennomført hele 64 konserter i 12 land på alle slags arenaer.

Sist McCartney gjestet Norge var i 2004, da han spilte på Valle Hovin. Han gleder seg til å besøke Norge i gjen.

— Oslo er alltid klar for en fest, og vi har hatt en rekke minneverdige netter her opp gjennom årene. Vi kommer til å spille materiale vi aldri har fremført i Norge tidligere, så vi håper publikum kommer til å kose seg like mye som oss, sier Paul McCartney i en pressemelding.

Nytt og gammelt

60 000 publikummere så 73-åringens tre timer lange konsert på lørdag under Roskildefestivalen. Tirsdagens konsert har et tak på rundt 18 000 mennesker, men det er fortsatt noen ledige billetter.

Konserten vil inkludere musikk fra både The Beatles, Wings og McCartneys egne utgivelser, samt fra hans nyeste soloalbum «NEW», som kom i 2013.

«NEW» fikk terningkast fire av vår anmelder som skrev: «Det forplikter å kalle et album for New, selv for en 71-årig adlet legende fra Liverpool. Over seks år er gått siden hans forrige hele med nytt materiale, og New er langt å foretrekke foran 2007s Memory almost full.»

Les hele anmeldelsen her: