Kultur

Apple Airpods: Jeg tror disse kommer til å forandre livet mitt. Og jeg hadde overhodet ikke forventet det.

KOMMENTAR: De trådløse øreproppene Airpods er det største som har skjedd i mobilteknologi på årevis. Spørsmålet er om vi vil la folk bruke dem så mye som de får lyst til.

Vanlige ørepropper tar du på når du skal lytte. Disse tar du ut når du føler du må. Det er der revolusjonen ligger, mener vår teknologianmelder Per Kristian Bjørkeng.
  • Per Kristian Bjørkeng
    Per Kristian Bjørkeng
    Journalist

Apple har i høst fått en masse kjeft for å fjerne hodetelefonutgangen på Iphone 7. Det var ikke før jeg fredag satte et par Airpods i ørene at jeg skjønte det: Ingen som har prøvd disse proppene kommer til å savne den utgangen. På fire dager har jeg knapt tatt dem ut av ørene.

Bluetooth-hodesett har jo vært tilgjengelige i årevis. De har bare ikke vært gode nok, skjønner jeg nå. Det hele koker ned til noe så enkelt som komfort. Hvis du simpelthen kan ha Internett tilkoblet ørene hele dagen, fordi det er et smart sted å oppbevare proppene, hvor annerledes vil ikke det gjøre hverdagen?

Les hele saken med abonnement

Klassisk

Nyhetsbrev Annenhver uke deler Maren Ørstavik anmeldelser, tips og nyheter fra den klassiske musikkens verden, både i inn- og utland.