Kultur

Tilbake på skolen igjen

Rebellen og rockemusikeren fra Mötley Crue, Tommy Lee, setter seg på skolebenken igjen, i en alder av 42 år.

 • Forf>
 • <forf>karsten Wiik <

SERIESTART. Tommy Lee, som er mest kjent for fyll og fest og sitt turbulente forhold til "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson, er tatt opp på college ved University of Nebraska i serien "Tommy Lee goes to College" (1:7).

4,4 mill. seere.

Serien har vært sett av 4,4 millioner amerikanere, i episodene fremover må han leve et liv som skal gi ham akademisk kunnskap. Han sier farvel til sin mor, han må skaffe seg en timeplan over hvilke klasser han tilhører og bøker deretter, for så å finne noen å dele bolig med. Som den drevne musiker han er, må han stille på audition som trommeslager. Det er ikke gitt at han blir godkjent der. Så må han spille basket mot adskillig yngre elever, og om han er klar for college, er det ikke sikkert at college er klart for ham.Hans vakre veileder, tredjeårsstudenten Natalie, skal i hvert fall få nok å gjøre.

Turboliv.

Skal man tro VG Nett er Tommy Lee stadig meget sterkt forelsket i eks-kona Pamela Anderson, som han har to sønner sammen med. Forholdet har vært litt inn og ut, eller ut og inn. De har vært gift og skilt to ganger. Ryktene om at de to skulle gå sammen igjen sirkulerer, selv om Anderson benekter dem. Men helt uten sympati overfor ham er hun tydeligvis ikke:— Jeg har to vakre barn med Tommy Lee, og jeg vil fortsatt være en nær venn og støtte ham, sier hun.Men det er ikke bare følelser som kan være varme, nylig tok han faktisk fyr på scenen under konsert. En eksplosjon på scenen i Wyoming førte til at han ble brannskadet på armene og i ansiktet, men han skal ha klart å gjennomføre konsertenHan manglet i hvert fall ikke selvtillit da bandet opptrådte i Oslo Spektrum i juni:- Det er ingen tvil om at vi har vært dypt savnet, sa han til Aftenposten.

TVNORGE KL. 20.00

 1. Les også

  Sammen igjen

 2. Les også

  Sex, dop &amp; rock'n'roll

 3. Les også

  Tommy Lee på skolebenken

 4. Les også

  Pamela fikk betalt for sexvideo

Tommy må si farvel til sin mor, han må skaffe seg en timeplan over hvilke klasser han tilhører og bøker deretter, for så å finne noen å dele bolig med. Foto: NBC Universal

Les mer om

 1. TV

Relevante artikler

 1. KULTUR

  Mötley Crüe-filmen: Moro og problematisk om verdens drøyeste band

 2. SPORT

  Pamela Anderson debuterer på maraton

 3. KULTUR

  Diana dukker opp i fjerde sesong av «The Crown», men det er Margaret Thatcher som stjeler showet

 4. KULTUR

  Trumps kandidatur er en gavepakke til amerikanske TV-serier

 5. KULTUR

  Anmeldelse av «Sex Education:» La oss snakke om sex

 6. KULTUR

  Denne filmen burde aldri vært laget