Kultur

Dplay klar 22. mai med svensk dokumentar viet Joe Exotic – der Rick Kirkham snakker ut «usensurert»

Netflix-serien «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» fører til stadig nye filmer og serier: Nå viser Dplay dokumentaren «Surviving Joe Exotic».

«Tiger King»-serien til Netflix gjorde Joe Exotic til litt av et popkulturfenomen.
  • NTB

Dokumentaren har fått den norske tittelen Mitt mareritt med Joe Exotic, har premiere på Dplay 22. mai og skal sendes på TVNorge 6. juni. Der forteller den norskbosatte TV-produsenten Rick Kirkham det han hevder er sannheten om den eksentriske tigeroppdretteren og zooeieren Joseph «Joe Exotic» Maldonada Passage.

Kirkham ble ifølge TT hyret av Exotic for å lage en webserie, men alt materiale gikk opp i røyk i det som mistenkes å ha vært en påsatt brann etter at de to kranglet.

Slik presenteres «Surviving Joe Exotic» på den svenske siden til Dplay.

– Min første følelse var at jeg virkelig likte ham. Han var litt av en karakter og han var veldig morsom å være sammen med. Men det forandret seg etter bare noen måneder, da jeg fikk se og lære den virkelige Joe Exotic, og forsto hvem han virkelig var, sier Kirkham i Surviving Joe Exotic.

Eksekutiv produsent Ulrika Bokstad sier ifølge Expressen:

– Vi har fått en helt unik tilgang til Rick Kirkham, der han får fortelle sin utrolige og helt usensurerte historie en siste gang.

Les også

  1. «Joe Exotic»-låt herjer på Spotify

  2. Du har sett ham i Tiger King. Nå forteller Rick Kirkham hva kameraene ikke fikk med seg: – Virkeligheten var gærnere enn showet

  3. TV-anmeldelse: «Tiger King» er virkelig ikke til å tro

Serietips

Nyhetsbrev Trenger du en ny serie å se på? Få rykende ferske anbefalinger fra film- og serieanmelder May Synnøve Rogne på e-post.

Les mer om

  1. TV-serier
  2. Dplay