Kultur

Ny «Game of Thrones» neste år

Det går fremover med den nye boken til George R.R. Martin.

George R.R. Martin har brukt tiden godt under koronaisolasjon.

  • May Synnøve Rogne
    May Synnøve Rogne
    Film- og TV-anmelder

TV-serien Game of Thrones samlet mange foran skjermen i åndeløs spenning. Maktkampen om Jerntronen i Westeros opprørte og sjokkerte gjennom åtte sesonger.

Serien er basert på bøkene til den amerikanske forfatteren George R.R. Martin, men selv om serien er over, er ikke bokserien ferdigskrevet. Martin bruker god tid på å skrive bøkene sine. For god tid, mener mange utålmodige fans.

Les også

  1. «Game of Thrones» sviktet fansen og George R.R. Martin

  2. George R.R. Martin: – Jeg har vært på begge sider av suksessen. Jeg vet hvordan det er når ingen bryr seg

Sitter isolert på en hytte

Den neste boken heter The Winds of Winter, og den har vært på trappene i flere år, men når kommer den?

Neste år, skriver Martin på sin blogg Not a Blog.

Kanskje!

I det siste innlegget skriver forfatteren at han har brukt tiden i isolasjon godt. Han befinner seg i en hytte oppe i fjellene. Han skriver at han er ved god helse, selv om livet i isolasjon tærer på.

«Om ikke noe annet, har isolasjonen hjulpet meg å skrive. Jeg tilbringer mange timer hver dag med The Winds of Winter, og det går sakte fremover. Jeg ble ferdig med et nytt kapittel i går, et annet tre dager før det, men det betyr ikke at boken blir ferdig neste uke. Det kommer til å bli en lang bok, og det er fortsatt mye igjen, » skriver Martin.

George R.R. Martin skulle deltatt på den store litteraturfestivalen for science fiction og fantasy på New Zealand senere i år. Selv om han er lei seg for at han må utsette den fysiske turen, skal han fortsatt være vert for den digitale utdelingen av Hugoprisen.

«Jeg kan alltids besøke Wellington neste år. Da håper jeg at covid-19 er over og The Winds of Winter er ferdig».

Les mer om

  1. Game of Thrones
  2. Litteratur