«Den største forbrytelsen» mest besøkt på kino i romjulen

I et delvis nedstengt kinomarked fikk den norske storfilmen «Den største forbrytelsen» premiere.

«Den største forbrytelsen» hadde kinopremiere 25. desember.

Tall for helgen 25. desember til 27. desember viser at filmen fikk en varm mottagelse på steder og i byer der kinoene har vært åpne.

Dersom vi regner med førpremierer er «Den største forbrytelsen» nå besøkt av 25.879 kinogjengere, med et besøk i helgen på 20.954.

På annenplass på kinotoppen etter helgen finner vi «Operasjon Nordpolen – Svippen på eventyr», som også fikk premiere 25. desember. Den internasjonale filmen er totalt sett av 5574.

Norske «Dragevokterens jul», som har vært en gjenganger på kinotoppen siden premieren 13. november, inntar tredjeplassen etter helgen med et besøk på 4 289. Totalt har 88.849 løst billett til filmen.

Også «Jul på KuToppen» har sjarmert seg høyt opp på kinolisten siden premieren 6. november. Filmen, som har hatt et totalt besøk på 94.980, kan notere seg at 3569 personer valgte seg denne filmen i helgen som gikk.

Femteplassen på kinotoppen etter helgen er det den norske komedien «Gledelig jul» som har inntatt. Filmen med juletema fikk premiere 6. november og er så langt sett av 89 921 kinogjengere. Denne helgen var det nesten 3000 kinogjengere som løste billett, fremgår det på Filmweb.