Kultur

Følte seg fanget på Neverland

Søsteren til gutten Michael Jackson er tiltalt for å ha misbrukt, fortalte at hun var redd og følte seg fanget på Jacksons farm Neverland.

I sitt vitneprov i saken mot superstjernen torsdag fortalte hun også at Jackson serverte vin til broren, som da var 13 år gammel, og deres yngste bror på 11 år.

Hun kom også over Jackson sammen med brødrene i popstjernens soverom. De lå i hans enorme seng og så på en film, mens det var tomme og halvfulle flasker med alkohol rundt omkring i rommet, fortalte hun.

Den nå 18 år gamle søsterens vitneprov konsentrerte seg om perioden for to år siden, da aktoratet hevder Jackson forsøkte å holde hennes familie isolert på Neverland, og samtidig forgrep seg mot hennes bror.

— Vi var redde, det var veldig aggressivt, fortalte hun, om tiden etter at den britiske TV-dokumentaren «Living with Michael Jackson» ble vist på fjernsyn.

Filmen viste Michael Jackson hånd i hånd med gutten han nå er tiltalt for å ha hatt utuktig omgang med, mens han snakket om hvor «søtt» det var å dele seng med barn.

Gutten og hans familie ble sendt med privatfly til et luksushotell i Miami, for at de ikke skulle få sett TV-dokumentaren.

Tilbake på Neverland ble de presset til å spille inn en video, der de skulle si pene ting om Michael Jackson. En av Jacksons medarbeidere ga dem et manus hvor det sto hva de skulle si. Jacksons medarbeidere forsøkte også å overtale dem til å flytte til Brasil.

 1. Les også

  - Panikk etter TV-dokumentar

 2. Les også

  Sirkus og rettssikkerhet

 3. Les også

  Etterlyser beviser

 4. Les også

  - Absurde anklager mot Jackson

 5. Les også

  Selvsikker Jackson til retten

Les mer om

 1. Musikk

Relevante artikler

 1. KULTUR

  Skal hylle Leonard Cohen i Oslo

 2. KULTUR

  Hvem skulle tro at Katie Melua kom opp med én av årets fineste juleplater? Slik er det blitt.

 3. KULTUR

  Machine Head: Personlig og politisk om Donald Trump

 4. KULTUR

  Stjernesopranen Lise Davidsen får hederspris

 5. KULTUR

  Bruno Mars med storeslem under Grammy-utdelingen

 6. KULTUR

  NRK med et av tidenes MGP-heat