Kultur

Hun landet drømmerollen i Hollywood. Så ble hun gravid.

LOS ANGELES (Aftenposten): Felicity Jones var redd for å miste jobben, men regissør George Clooney valgte å bli kreativ i stedet.

Da Felicity Jones ble gravid før hun skulle gå i gang med innspillingen av George Clooneys film «The Midnight Sky», valgte regissøren å skrive graviditeten inn i handlingen. Foto: Philippe Antonello, Netflix via AP

  • Mari Glans-Doré

George Clooney var på Island da han fikk beskjeden som får mange Hollywood-produsenter til å rive seg i håret. Han hadde akkurat startet innspillingen av sin syvende film, fremtidsvisjonen The Midnight Sky.

I dette apokalyptiske eposet spiller han en vitenskapsmann som velger å bli igjen alene på et forskningsinstitutt i Arktis, mens verden er i ferd med å gå under. I et siste forsøk på å redde menneskeheten, forsøker han å kontakte en gruppe astronauter på vei hjem til jorden. Han vil be dem holde seg unna jorden og dra tilbake til en nyoppdaget beboelig planet.

Les hele saken med abonnement

Nyhetsbrev Trenger du en ny serie å se på? Få rykende ferske anbefalinger fra film- og serieanmelder May Synnøve Rogne på e-post.